products

Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 υπέρ USB
Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: $25
Συσκευασία λεπτομέρειες: Λιανική συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 3-5days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/DAY
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Μπλε παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών υπέρ Drive λάμψης USB Εμπορικό σήμα: Microsoft
Μάρκα: builder genuine software Έκδοση: Παράθυρα 10 υπέρ USB
Κοστούμι για: Λογισμικό συγκροτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών οράματος cOem Αριθμό μοντέλου: παράθυρα 10 υπέρ
Συσκευασία: καλή λιανική συσκευασία ποιότητας keycard Πρόγραμμα: Παράθυρα 10 επαγγελματικά 32/64 μπιτ
Τύπος: Λειτουργικό σύστημα οικοδόμος: γνήσιος οικοδόμος συστημάτων

Περιγραφή προϊόντων

Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων

 

 

Επιχειρησιακή σοφή επιλογή
Με την ένωση της περιοχής σας, μπορείτε να συνδέσετε με την επιχείρηση, τη σχολική περιοχή ή τον κυανό ενεργό κατάλογό σας για να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία δικτύων, τους κεντρικούς υπολογιστές, τους εκτυπωτές και άλλες συσκευές. Η ενισχυμένη κρυπτογράφηση παίρνει την πρόσθετη ασφάλεια από BitLocker για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα στοιχεία σας με την κρυπτογράφηση και τη διαχείριση ασφάλειας.
Όταν είστε στο σπίτι ή έξω, τα παράθυρα 10 επιτρέπουν σε σας για να χρησιμοποιήσουν το μακρινό υπολογιστή γραφείου στη σύνδεση, σύνδεση και να χρησιμοποιήσουν το υπέρ PC σας.
Η χρήση υπερβολικός-β μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας για να δημιουργήσει και μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας τρεξίματος, έτσι εσείς μπορεί να τρέξει τα πολλαπλάσια λειτουργικά συστήματα στο ίδιο PC συγχρόνως.
Τα παράθυρα 10, app σας στο app κατάστημα, επιτρέπουν σε σας για να δημιουργήσουν την ιδιωτική app σας περιοχή στο κατάστημα παραθύρων, που διευκολύνει σας να πάρεις την επιχείρηση apps. Τα παράθυρα 10 συνδυάζουν το λειτουργικό σύστημα παραθύρων εξοικειώνεστε ήδη με, και προσθέτετε τις βελτιώσεις που θα συμπαθήσετε. Οι τεχνολογίες όπως instantgo1 σας επιτρέπουν στην έναρξη και το καινούριο ξεκίνημα γρήγορα. Επιπλέον, τα παράθυρα 10 έχουν περισσότερες ενσωματωμένες ιδιότητες ασφαλείας από πάντα πριν για να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε malware την παρείσφρυση.
Πολλαπλών καθηκόντων
Η πολυ επεξεργασία στόχου όπως έναν εμπειρογνώμονα μπορεί να βάλει τέσσερα παράθυρα στην οθόνη συγχρόνως. Να πάρει οθόνης όλο και περισσότεροι συσσωρεύεται; Δημιουργήστε τον εικονικό υπολογιστή γραφείου, πάρτε περισσότερο διάστημα, οποιου δήποτε χρειάζεστε. Αυτό που είναι περισσότερος, όλες οι ανακοινώσεις και οι βασικές τοποθετήσεις σας στρέφεται στην ίδια απλή οθόνη.
Άκρη της Microsoft
Αυτό είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης με σκοπό να προσαρμόσει τον Ιστό στις συνήθειες εργασίας σας. Γράψτε ή εισάγετε άμεσα ιστοσελίδας και μοιραστείτε τη συλλογή σας με άλλους. Θα αγαπήσετε την άποψη ανάγνωσής της, και όλες οι αποσπάσεις της προσοχής έχουν αφαιρεθεί. Υπάρχει επίσης ένας βελτιωμένος φραγμός διευθύνσεων για να σας βοηθήσει να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε γρηγορότερα.

Απαιτήσεις συστημάτων:

Οι ακόλουθες απαιτήσεις απαιτούνται για να χρησιμοποιήσουν τα παράθυρα 10 υπέρ.

 

Υπολογιστές ή επεξεργαστές 1,6 Ghz ή γρηγορότερος, 2 πυρήνες
Μνήμη 4 ΜΒ του RAM 2 RAM ΜΒ (32 μπιτ)
Σκληρός δίσκος 4.0GB του διαθέσιμου χώρου στο δίσκο
Επίδειξη Ψήφισμα 1280 X 768 οθόνης
Γραφική παράσταση

 

Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί DirectX 9 ή υψηλότερος, με WDDM 2,0 ή υψηλότερο (10) για τα παράθυρα, ή ένα WDDM 1,3 ή υψηλότερος (για τα παράθυρα 10 αναπροσαρμογή δημιουργών απώλειας).

Λειτουργικό σύστημα

 

Παράθυρα 10 CSAC, κεντρικός υπολογιστής 2019 παραθύρων ή Windows 10 LTSC 2019 (χρόνος απελευθέρωσης)

 

 

Τρόπος ταμπλετών

Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν τις ταμπλέτες, η επιστροφή των επιλογών έναρξης δεν είναι προφανώς ένα σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Για να φροντίσουν τις ανάγκες των χρηστών ταμπλετών, τα παράθυρα 10 προσφέρουν έναν νέο «επιτραπέζιο τρόπο.» Σε αυτόν τον τρόπο, όλα τα παράθυρα υπολογιστών γραφείου θα γίνουν πάλι πλήρης οθόνη. Φυσικά, εάν οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν μια παραδοσιακότερη διεπαφή υπολογιστών γραφείου, μπορούν επίσης να επιλέξουν να κλείσουν τον τρόπο ταμπλετών - εάν θέλετε να κάνετε τις πιό σύνθετες πολλαπλών καθηκόντων διαδικασίες, ή συνδέετε στο ποντίκι και πληκτρολογείτε για τη συσκευή, αυτή η ρύθμιση είναι αναμφισβήτητα πολύ πρακτική. Συγχρόνως, αυτό καθιστά επίσης τη χρήση των υβριδικών συσκευών καταλληλότερη. Εν γένει, ο τρόπος ταμπλετών μπορεί να μην είναι όπως σημαντικός για μια καθαρή συσκευή ταμπλετών, αλλά οι υβριδικές συσκευές μπορούν να ωφελήσουν πολλή.

Κλασικός εναντίον της ενοποιημένης εφαρμογής

Τα παράθυρα 8 app κατάστημα θα τρέξουν επίσης στην πλήρη οθόνη, η οποία δεν είναι επίσης κατάλληλη για τους συνηθισμένους χρήστες υπολογιστών. Στα παράθυρα 10, το app κατάστημα μπορεί να τρέξει στον τρόπο παραθύρων, ο οποίος επιτρέπει σε το για να ενσωματωθεί καλύτερα στη λειτουργία και τη χρήση του χρήστη. Ενώ μερικές εφαρμογές ακόμα δεν παρέχουν την αληθινή βελτιστοποίηση για το περιβάλλον υπολογιστών γραφείου, η Microsoft αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα. Εν γένει, πρόκειται ακόμα πάρα πολύ νωρίς να κρίνει τον αντίκτυπο των ενοποιημένων εφαρμογών, αλλά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορούν να οργανωθούν στον τρόπο παραθύρων είναι πραγματικά χρήσιμα.

 
 
 
Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων 0Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων 1Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων 2Microsoft Windows 10 υπέρ κιβωτίων παράθυρα 10 αυτοκόλλητων ετικεττών Usb μπλε υπέρ λιανικό γνήσιο λογισμικό οικοδόμων κιβωτίων 3

Στοιχεία επικοινωνίας
June

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591