products

Παράθυρα 10 Mircosoft εγχώριο σύστημα παραθύρων χρήσης διάρκειας ζωής lap-top αυτοκόλλητων ετικεττών εγχώριου εξηντατετράμπιτο cOem COA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Κερδίστε το σπίτι 10
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $9
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αυτοκόλλητη ετικέττα Coa
Χρόνος παράδοσης: 3-5day
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100000/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
εμπορικό σήμα: Mircosoft Όνομα προϊόντων: Παράθυρα 10 αυτοκόλλητη ετικέττα Hom COA
Τύπος έκδοσης: Παράθυρα 10 Hom Λειτουργικό σύστημα: Winodws
Η συσκευασία περιλαμβάνει: Αυτοκόλλητη ετικέττα αδειών COA Αριθμό μοντέλου: Win10 εγχώρια COA αυτοκόλλητη ετικέττα
Ενεργοποίηση: 100% ενεργοποίηση on-line συνολικά Γλώσσα: Πολυγλωσσικός
Εξουσιοδότηση: Χρόνος ζωής

Περιγραφή προϊόντων

Παράθυρα 10 Mircosoft εγχώριο σύστημα παραθύρων χρήσης διάρκειας ζωής lap-top αυτοκόλλητων ετικεττών εγχώριου εξηντατετράμπιτο cOem COA

Σχεδιασμένα παράθυρα 10 της Microsoft για να παραδώσουν μια πιό προσωπική εμπειρία υπολογισμού πέρα από μια σειρά των συσκευών. Μια εμπειρία βελτιστοποίησε για κάθε τύπο συσκευών, αλλά το γνωστό σε όλοι. Τα παράθυρα 10 θα τροφοδοτήσουν μια απίστευτα ευρεία σειρά των συσκευών – όλα από τα PC, τις ταμπλέτες, τα τηλέφωνα, Xbox ένα, τη Microsoft HoloLens και την πλήμνη επιφάνειας. Θα τροφοδοτήσει επίσης τον κόσμο γύρω από μας, να αφαιρέσει τον πυρήνα στις συσκευές αποτελώντας το Διαδίκτυο των πραγμάτων, όλα από τους ανελκυστήρες σε ATMs στα όργανα ελέγχου ποσοστού καρδιών στα wearables. Κανένα θέμα που τα παράθυρα 10 συσκευή εσείς χρησιμοποιούν, η εμπειρία θα αισθανθεί άνετη, και θα υπάρξει ένα ενιαίο, καθολικό κατάστημα παραθύρων όπου μπορούν να βρούν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα καθολικά παράθυρα apps.

Όπως στο παρελθόν, η Microsoft έχει προσφέρει τις διαφορετικές εκδόσεις παραθύρων που προσαρμόζονται για τις διάφορες οικογένειες και τις χρήσεις συσκευών. Αυτές οι διαφορετικές εκδόσεις απευθύνουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των διάφορων πελατών μας, από τους καταναλωτές στις μικρές επιχειρήσεις στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Παράθυρα 10 σπίτι

Το σπίτι είναι η καταναλωτής-στραμμένη έκδοση υπολογιστών γραφείου. Προσφέρει μια γνωστή και προσωπική εμπειρία για τα PC, ταμπλέτες και 2 -1s. Τα παράθυρα 10 σπίτι θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν τα μεγάλα πράγματα, και μεγάλα και μικρά. Με το, θα είναι παραγωγικότεροι και θα έχουν περισσότερη διασκέδαση χάρι σε έναν μακρύ κατάλογο νέων καινοτομιών: Cortana, ο παγκόσμιος πιό προσωπικός ψηφιακός βοηθός η νέα μηχανή αναζήτησης Ιστού ακρών της Microsoft Τρόπος ταμπλετών συνέχειας για τις αφή-ικανές συσκευές Πρόσωπο-αναγνώριση παραθύρων γειά σου, ίριδα και σύνδεση δακτυλικών αποτυπωμάτων και σωστός από το κιβώτιο, μια ευρεία σειρά των καθολικών παραθύρων apps όπως τις φωτογραφίες, τους χάρτες, το ταχυδρομείο, το ημερολόγιο, τη μουσική και Video*.

Η Microsoft φέρνει επίσης την εμπειρία τυχερού παιχνιδιού Xbox στα παράθυρα 10, δόσιμο της πρόσβασης παιχνιδιών και gamers στη ζωντανή κοινότητα τυχερού παιχνιδιού Xbox, διευκόλυνση της σύλληψης και του μεριδίου gameplay και δόσιμο Xbox ένα ιδιοκτήτες η δυνατότητα να παιχτεί το Xbox τους ένα παιχνίδια από οποιαδήποτε παράθυρα 10 PC στο σπίτι τους.

Παράθυρα 10 υπέρ

Υπέρ είναι μια έκδοση υπολογιστών γραφείου για τα PC, ταμπλέτες και 2 -1s. Χτίζοντας και επάνω στα γνωστά και καινοτόμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 10 το σπίτι, έχει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων. Τα παράθυρα που 10 υπέρ βοήθειες αποτελεσματικά και αποδοτικά διαχειρίζονται τις συσκευές τους και apps, προστατεύουν τα ευαίσθητα επιχειρησιακά στοιχεία τους, υποστηρίζουν τα μακρινά και κινητά σενάρια παραγωγικότητας και εκμεταλλεύονται τις τεχνολογίες σύννεφων. Τα παράθυρα που 10 υπέρ συσκευές είναι μια μεγάλη επιλογή για την υποστήριξη οργανώσεων επιλέγουν τα προγράμματα και prosumer τους πελάτες συσκευών σας (CYOD). Τα παράθυρα 10 υπέρ επίσης αφήνουν τους πελάτες να εκμεταλλευτούν τη νέα αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση, η οποία θα μειώσει τις διοικητικές δαπάνες, θα παράσχει τους ελέγχους της επέκτασης αναπροσαρμογών, θα προσφέρει τη γρηγορότερη πρόσβαση στις αναπροσαρμογές ασφάλειας και θα παράσχει την πρόσβαση στην πιό πρόσφατη καινοτομία από τη Microsoft σε συνεχή βάση.

Το επιπλέον πληροφορίες μπορεί να βρεθεί στον ιστοχώρο της Microsoft.

* Τα παράθυρα γειά σου απαιτούν μια εξειδικευμένη, φωτισμένη υπέρυθρη κάμερα για την του προσώπου ανίχνευση αναγνώρισης ή ίριδων ή έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που υποστηρίζουν το βιομετρικό πλαίσιο παραθύρων. Το Apps και οι υπηρεσίες μπορούν να ποικίλουν από την αγορά.

Το τόσο μακρύ Media Center

Το Windows Media Center δεν είναι πλέον διαθέσιμο με τα παράθυρα 10, επομένως εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις της Microsoft θα πρέπει να επιλέξετε τα παράθυρα 7 ή 8,1 υπέρ. Εδώ είναι κάποιο επιπλέον πληροφορίες.

Όλες οι εκδόσεις των παραθύρων 7 περιλαμβάνουν το Windows Media Center που είναι ένας μεγάλος τρόπος να προσεχτεί και να καταγραφεί επίγειος ή/και η δορυφορική τηλεόραση (από κοινού με μια κάρτα δεκτών TV), καθώς επίσης και ταινίες προσοχής, φωτογραφίες εξέτασης και άκουσμα τη μουσική. Τα παράθυρα 8,1 δεν περιλαμβάνουν το Media Center. Μπορεί να προστεθεί στα παράθυρα 8,1 υπέρ μόνο για μια ονομαστική δαπάνη με την αίτηση ενός κλειδιού προϊόντων στον ιστοχώρο της Microsoft. Η προσθήκη του Media Center στα παράθυρα 8,1 υπέρ επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να παίξει τις ταινίες DVD. Συστήνουμε τα παράθυρα 8,1 υπέρ για τη χρήση του Media Center παρά τα παράθυρα 7 επειδή έχει περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, γρηγορότερη απόδοση και μελλοντικός-θα ενισχυθεί καλύτερα. Παρακαλώ σημειώστε: Το κλειδί του Media Center αναφερθε'ν νωρίτερα είναι μόνο συμβατό με την υπέρ έκδοση των παραθύρων 8,1.

Υπάρχουν άλλα προγράμματα διαθέσιμα που προσφέρουν τα παρόμοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο Windows Media Center της Microsoft. Ο δημοφιλέστερος είναι MediaPortal και η Kodi (τυπικά γνωστά ως XBMC). Και τα δύο προγράμματα προσφέρουν τη δυνατότητα που κάνουν ακριβώς (και πολύ περισσότερο) ποιο Windows Media Center, αν και κάποια διαμόρφωση απαιτείται μέσω των plugins (προσθέστε -προσθέτω-ons) που παρέχονται και από MediaPortal και από τη Kodi. Και τα δύο κομμάτια του λογισμικού είναι ανοικτή πηγή που τα μέσα αυτά είναι ελεύθερα για την προσωπική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα παραθύρων, ακόμη και παράθυρα 10.

 

Προδιαγραφές Παράθυρα 10 υπέρ Παράθυρα 10 σπίτι
Έκδοση MEDIA COem DVD που συσκευάζεται
Επεξεργαστής 1GHz ή γρηγορότερος επεξεργαστής
RAM 2GB για εξηντατετράμπιτο
Διάστημα σκληρών δίσκων 20GB για εξηντατετράμπιτο
Κάρτα γραφικών DirectX 9 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 1,0
Ελάχιστη επίδειξη 1024x600
Εξουσιοδότηση Χρόνος ζωής

 

Παράθυρα 10 Mircosoft εγχώριο σύστημα παραθύρων χρήσης διάρκειας ζωής lap-top αυτοκόλλητων ετικεττών εγχώριου εξηντατετράμπιτο cOem COA 0Παράθυρα 10 Mircosoft εγχώριο σύστημα παραθύρων χρήσης διάρκειας ζωής lap-top αυτοκόλλητων ετικεττών εγχώριου εξηντατετράμπιτο cOem COA 1Παράθυρα 10 Mircosoft εγχώριο σύστημα παραθύρων χρήσης διάρκειας ζωής lap-top αυτοκόλλητων ετικεττών εγχώριου εξηντατετράμπιτο cOem COA 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Michael

Τηλεφωνικό νούμερο : +44 7828 792591

WhatsApp : +447828792591