products

Σπίτι του Microsoft Office και βασική πολυ γλώσσα κώδικα επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Σπίτι γραφείων 2013 και επιχειρησιακό κλειδί
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $18
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/DAY
Λεπτομερής ενημέρωση
Μάρκα: Microsoft Όνομα προϊόντων: Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2013
Σύστημα: παράθυρα 10 Λέξη κλειδί: HB γραφείων 2013
Έκδοση: γραφείο 2013home και επιχείρηση για το κλειδί PC Κοστούμι για: PC
Συμπερίληψη: Κλειδί Μέσα ενεργοποίησης: On-line
Αριθμό μοντέλου: HB γραφείων 2013 Τύπος: κλειδί προϊόντων HB γραφείων 2013
Υψηλό φως:

Σπίτι του Microsoft Office και κλειδί επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης

,

Σπίτι του Microsoft Office 2013 και επιχειρησιακό κλειδί

,

Σπίτι γραφείων 2013 PC και επιχειρησιακό κλειδί


Περιγραφή προϊόντων

Σπίτι του Microsoft Office & βασική γλώσσα Muliti- κώδικα αδειών γραφείων επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης βασική

 

Κυριώτερα σημεία προϊόντων

 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft OneNote 2013
 • Χορηγημένος άδεια για το σπίτι και την εμπορική χρήση
 • Για τα παράθυρα ένα

 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 7/8/10

 

 

Σελίδα λεπτομέρειας προϊόντων

 

 

1, Κυριώτερα σημεία προϊόντων

· Βoth τριανταδυάμπιτη και εξηντατετράμπιτη υποστήριξη

· 100% γνήσια σπίτι γραφείων 2013 και επιχειρησιακό κλειδί

· One-Time άδεια διάρκειας ζωής αγορών

· Περιφερειακός Περιορισμοί: Σφαιρική άδεια, παγκόσμια διαθεσιμότητα

· Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη αναπροσαρμογών: Τηρήστε το γραφείο σας ενήμερο

· Υποστήριξη 1 χρήστης/1Device

· 1 εγκατάσταση, τρεξίματα στο Maccl*os

· Άδεια για το σπίτι και την εμπορική χρήση

2, περιλαμβάνουν

· Λέξη

· Excel

· PowerPoint

· Προοπτική

· OneNote

Άδεια & παράδοση: Αυτό είναι η πλήρης έκδοση με την παγκόσμια άδεια διάρκειας ζωής. Εάν χρειάζεστε να μεταφορτώσετε τη σύνδεση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Μπορείτε πάντα να επανατοποθετήσετε ή μεταφορά σε ένα άλλο PC

 

3, περιγραφή

 

Το σπίτι του Microsoft Office το 2013 και η επιχείρηση, αυτό είναι μια γνήσια άδεια λογισμικού της Microsoft που ισχύει να πάρει την υποστήριξη άμεσα από τη Microsoft και να λάβει τις ενημερώσεις λογισμικού χωρίς οποιοδήποτε όριο.
Το κλειδί αδειών και μεταφορτώνει τις οδηγίες θα σταλθεί μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε σας μέσα σε 24 ώρες.

 

Κυριαρχήστε τις διαφορετικές απαιτήσεις της εργασίας γραφείων με το σπίτι και την επιχείρηση το 2013 του Microsoft Office. Με τις νέες, κατάλληλες λειτουργίες στις εφαρμογές γραφείων του Word, του Excel, του PowerPoint, προοπτικής και OneNote, η ακολουθία το 2013 του Microsoft Office παρέχει σε σας την αποτελεσματική υποστήριξη στην εργασία σας και ενισχύει την ευελιξία σας. Δημιουργήστε τις επαγγελματικές παρουσιάσεις, τον ελκυστικό πελάτη mailshots και τις επιχειρησιακές επιστολές σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τους μεγάλους όγκους των στοιχείων και να επεξηγήσετε αυτό στις γραφικές παραστάσεις.

Όλες οι εφαρμογές στο σπίτι και την επιχείρηση γραφείων το 2013 έχουν επαναλήφθουν. Η λέξη, το Excel, το PowerPoint, OneNote και η προοπτική ρίχνουν μια ελκυστική, σύγχρονη ματιά, σύμφωνα με τις τρέχουσες εκδόσεις παραθύρων. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή προγράμματος σας επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στα βασικά εργαλεία. Επιπλέον, η Microsoft έχει επεκτείνει τις αιτήσεις τους με τις νέες λειτουργίες.

Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο σπίτι και την επιχείρηση 2013 γραφείων

 • Δημιουργήστε, εκδώστε και ανοίξτε τα αρχεία PDF πολύ εύκολα στο Word το 2013. Δεν χρειάζεστε πλέον ένα χωριστό πρόγραμμα.
 • Κύλινδρος μέσω των εγγράφων βολικά με μόνο ένα ισχυρό κτύπημα στον αφή-βελτιστοποιημένο διαβασμένο τρόπο.
 • Ενσωματώστε τα βίντεο Διαδικτύου, παραδείγματος χάριν από YouTube, στο έγγραφο του Word σας.
 • Η λάμψη γεμίζει τη λειτουργία στο Excel το 2013 αυτόματα συμπληρώνει μια σειρά των επιλεγμένων τομέων.
 • Τα στοιχεία μπορούν να αναλυθούν γρήγορα και εύκολα, και αυτόματα εμπλουτισμένος με τις πρόσθετες πληροφορίες, με το γρήγορο αναλύστε τη λειτουργία.
 • Χρησιμοποιήστε τα ενισχυμένα πρότυπα και παρουσιάστε τα αποτελέσματά σας γραφικά και πιό γοητευτικά.
 • Χρησιμοποιήστε την επιλογή να επιδειχθούν δύο χωριστές απόψεις στο PowerPoint το 2013 στον τρόπο παρουσίασης, και μπορείτε να εισαγάγετε τις σημειώσεις για την οθόνη αναφοράς.
 • Διακόπτης μεταξύ των φωτογραφικών διαφανειών σε μια ταμπλέτα με ένα ισχυρό κτύπημα του δάχτυλου.
 • Χρησιμοποιήστε τα νέα εργαλεία σχεδίου και ωφεληθείτε από τις ευφυείς γραμμές ηγετών.
 • Συνδέστε την προοπτική το 2013 με τον απολογισμό της Microsoft σας Webmail και καλέστε επάνω τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, τις επαφές και τους διορισμούς σας από οπουδήποτε.

Νέα βελτιστοποίηση σχεδίου και αφής

Το σπίτι και η επιχείρηση γραφείων το 2013 έχουν βελτιστοποιηθεί για τα παράθυρα 8. Το εξοικειωμένο κεραμίδι κοιτάζει έχει υιοθετηθεί. Το σχέδιο έχει προσαρμοστεί και ρίχνει μια τακτοποιημένη ματιά. Η βελτιστοποίηση για τις συσκευές αφής έχει απλοποιήσει τη λειτουργία αφής σε έναν χωριστό τρόπο. Η διευρυμένη περιοχή αφής και το βελτιωμένο εικονικό πληκτρολόγιο διευκολύνουν ακόμα σας να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές γραφείων στην ταμπλέτα σας.

Απλούστερη ναυσιπλοΐα στο σπίτι και την επιχείρηση γραφείων 2013

Η διαισθητική και σαφώς δομημένη ναυσιπλοΐα επιλογών σας βοηθά για να πλοηγήσει γρήγορα και ομαλά μεταξύ του μεμονωμένων σπιτιού & της επιχείρησης 2013 του Microsoft Office τα προγράμματα. Η μεμονωμένη ακολουθία 2013 του Microsoft Office εφαρμογές έχει ένα δομημένο ενδιάμεσο με τον χρήστη. Η κορδέλλα επιλογών είναι εκτός λειτουργίας από προεπιλογή και λειτουργεί μόνο όταν την χρειάζεστε πραγματικά. Το εξοικειωμένο «αρχείο», «εκδίδει», οι τίτλοι «άποψης» κ.λπ. επιδεικνύονται σε έναν στενότερο φραγμό στην ανώτερη άκρη. Το περιεχόμενο μόνο πλήρως επιδεικνύεται εάν επιλέγετε.

Εκδώστε από οπουδήποτε με το σπίτι και την επιχείρηση το 2013 του Microsoft Office

Εκτελέστε τους καθημερινούς στόχους και την εργασία γραφείων σας αποτελεσματικότερα με την πρόσβαση ανοικτής γραμμής. Η ολοκλήρωση της Microsoft OneDrive σας βοηθά για να συγχρονίσει τα έγγραφά σας σχετικά με τις διαφορετικές συσκευές. Αυτό επιτρέπει σε σας για να εργαστεί ελαστικά. Όχι μόνο η πρόσβαση στα έγγραφα και τα αρχεία σας απλοποιείται, αλλά η διανομή με τους φίλους και τους συναδέλφους δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, με τον ελεύθερο Ιστό Apps γραφείων μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να εκδώσετε στα αρχεία σας on-line. Ο εργασιακός χώρος σας είναι οπουδήποτε εσείς το χρειάζεται για να είναι.

Το σπίτι και η επιχείρηση το 2013 του Microsoft Office, με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή του, σας προσφέρουν το τέλειο ίδρυμα για την εργασία στο PC σας. Η συσκευασία γραφείων είναι ιδανική και για τους ιδιωτικούς χρήστες και για τις επιχειρήσεις.

 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

Υπολογιστής και επεξεργαστής: 1 Ghz ή γρηγορότερος εξηντατετράμπιτου επεξεργαστής x86 ή με το σύνολο οδηγίας SSE2 Μνήμη: 1 ΜΒ RAM του /2 ΜΒ RAM (τριανταδυάμπιτο) (εξηντατετράμπιτο) που συστήνεται για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα γραφικής παράστασης και ορισμένο προηγμένο functionality2 Σκληρός δίσκος: 3.0 ΜΒ του διαθέσιμου χώρου στο δίσκο Επίδειξη: ψήφισμα 1366 X 768 Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 7, παράθυρα 8, παράθυρα 2008 R2 με .NET 3,5 ή μεγαλύτερος Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί τη κάρτα γραφικών DirectX10

Σπίτι του Microsoft Office και βασική πολυ γλώσσα κώδικα επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης 0Σπίτι του Microsoft Office και βασική πολυ γλώσσα κώδικα επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης 1Σπίτι του Microsoft Office και βασική πολυ γλώσσα κώδικα επιχειρησιακής 2013 ενεργοποίησης 2

Στοιχεία επικοινωνίας
June

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591