products

PC Microsoft Office 2013 βασικά παράθυρα 32/εξηντατετράμπιτο κώδικα κλειδί προϊόντων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Σπίτι γραφείων 2013 και επιχειρησιακό κλειδί
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $18
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/DAY
Λεπτομερής ενημέρωση
Μάρκα: Microsoft Όνομα προϊόντων: Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2013
Σύστημα: παράθυρα 10 Λέξη κλειδί: HB γραφείων 2013
Έκδοση: γραφείο 2013home και επιχείρηση για το κλειδί PC Κοστούμι για: PC
Συμπερίληψη: Κλειδί Μέσα ενεργοποίησης: On-line
Αριθμό μοντέλου: HB γραφείων 2013 Τύπος: κλειδί προϊόντων HB γραφείων 2013
Υψηλό φως:

Βασικός κώδικας PC Microsoft Office 2013

,

Βασικός κώδικας του Microsoft Office 2013 εξηντατετράμπιτος

,

Σπίτι του Microsoft Office 2013 και κλειδί επιχειρησιακών προϊόντων


Περιγραφή προϊόντων

Το σπίτι και η επιχείρηση του Microsoft Office το 2013 για το βασικό κώδικα προϊόντων παραθύρων 32/64bit μεταφορτώνουν

 

 

Λεπτομέρεια προϊόντων

Εμπορικό σήμα: Microsoft

Όνομα προϊόντων: Σπίτι και επιχείρηση του Microsoft Office 2013

Γλώσσα: Όλη η γλωσσική υποστήριξη

Κατηγορία προϊόντων: Παράθυρα

Αριθμός χρηστών: 1 συσκευή του /1 χρηστών

Αριθμός ενότητας: T5D-01575

Τύπος παράδοσης: Ψηφιακή παράδοση

 

Ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του σπιτιού & της επιχείρησης γραφείων το 2013;

Εκμεταλλευτείτε ένα ενισχυμένο ενδιάμεσο με τον χρήστη και βελτιστοποιημένη για την αφής αλληλεπίδραση μέσω μιας μάνδρας ή πληκτρολογήστε με το γραφείο το σπίτι και την επιχείρηση του 2013. Ανακαλύψτε τη βελτιωμένη εμφάνιση για περισσότερη αποδοτικότητα και μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης. Υπάρχει επίσης η νέα οθόνη ξεκινήματος που σας προσφέρει μια επιλογή των πρόσφατων εγγράφων και των προτύπων προκειμένου να κερδηθεί χρόνος. Το σπίτι & η επιχείρηση του Microsoft Office το 2013 περιλαμβάνουν το Word, το Excel, το PowerPoint, OneNote και την προοπτική

Όχι απλά όμορφο - όπως αναφέρθηκε ήδη, το πακέτο προγραμμάτων Office του 2013 έρχεται εντελώς οπτικά βελτιωμένος. Αλλά είναι όχι μόνο για τα βλέμματα - το σχέδιο είναι πιό διαισθητικό και μειώνει τις αποσπάσεις της προσοχής έτσι ώστε μπορείτε να εστιάσετε όλη την προσοχή σας στην εργασία σας.

Εργασία από οπουδήποτε - μια από τις καλύτερες καινοτομίες στη νέα έκδοση είναι η ολοκλήρωση υπηρεσιών σύννεφων που επιτρέπει σε σας για να αποθηκεύσει την εργασία σας on-line για το SkyDrive σας έτσι εσείς μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε είστε χωρίς περιορισμούς. Έχετε επίσης την επιλογή να συγχρονίσετε τους όλους απολογισμούς της Microsoft σας στις διαφορετικές συσκευές για την ευκολότερη ροή της δουλειάς. Αυτό που είναι περισσότερος, MS Office υποστηρίζει τώρα τις συσκευές με την οθόνη αφής.

MS Office σε όλες τις συσκευές σας - το πακέτο γραφείων του 2013 σας δίνει το πλεονέκτημα στο smartphone σας, ταμπλέτα ή ακόμα και σε ένα προσωπικό Η/Υ που δεν εγκαθιστά το πακέτο του MS Office. Όλη που πρέπει να κάνετε είναι χρήση η κατόπιν παραγγελίας υπηρεσία γραφείων που επιτρέπει σε σας για να τρέξει το Word, το Excel και το PowerPoint στις συσκευές σας προσωρινά.

Εκδώστε τα αρχεία PDF με το Word το 2013 - μπορείτε τώρα όχι μόνο να διαβάσετε τα αρχεία PDF στο Word, αλλά και εκδώστε εύκολα το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα έκδοσης PDF του αγαπημένου συντάκτη κειμένων σας, κατά συνέπεια αποταμίευση οι ίδιοι ο χρόνος και τα χρήματα της έρευνας ενός συντάκτη αρχείων PDF. Ένα άλλο μεγάλο νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ο τρόπος ανάγνωσης, ο οποίος επιτρέπει σε σας για να διαβάσει τα μακριά έγγραφα χωρίς αποσπάσεις της προσοχής με το κρύψιμο της κορδέλλας και τίποτ' άλλο που μπορούν να πάρουν με τον τρόπο. Παίρνετε επίσης διάφορα ελεύθερα νέα πρότυπα έτοιμα να χρησιμοποιήσουν για το επόμενο πρόγραμμά σας.

Το Excel το 2013 κάνει την εργασία για σας - με τη νέα διεπαφή, το Excel είναι τώρα φιλικότερο προς το χρήστη από πάντα, σημαίνοντας ότι δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο αναρωμένος όπου το εργαλείο που χρειάζεστε είναι. Περιλαμβάνει τις λειτουργίες όπως τη γρήγορη ανάλυση, τα συνιστώμενα διαγράμματα και τους συνιστώμενους πίνακες άξονα που μπορούν να σας διευκολύνουν στην επεξεργασία των στοιχείων σας. Η λάμψη γεμίζει το εργαλείο θα είναι επίσης ο αφιερωμένος βοηθός σας και σας κερδίζει χρόνο με την αναγνώριση των σχεδίων σας δακτυλογράφησης και αυτόματος-ολοκλήρωση των υπόλοιπων πληροφοριών για σας.

Παρόν αβίαστα με το PowerPoint 2013 - το PowerPoint το 2013 πρέπει να προσφέρει τα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε εκείνοι σας που στηρίζονται στις παρουσιάσεις φωτογραφικών διαφανειών ως κύριο μέσο πληροφοριών. Με την πρόσφατα ενσωματωμένη αποκαλούμενη εργαλείο άποψη παρουσιαστών είστε σε θέση να δείτε τις σημειώσεις σας ενώ το ακροατήριο είναι σε θέση να δει μόνο η ίδια την παρουσίαση χωρίς την ανάγκη ενός δεύτερου οργάνου ελέγχου. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η παρούσα σε απευθείας σύνδεση επιλογή που επιτρέπει σε σας για να παρουσιάσει on-line σε πραγματικό - χρόνος και δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να μεταφορτώσει τις παρουσιάσεις σας.

Συνεργαστείτε στα προγράμματα με OneNote το 2013 - οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του Microsoft Office ξέρουν ότι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα οι πελάτες ψάχνει είναι η δυνατότητα να εργαστεί στα προγράμματα μαζί με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες τους. Γίαυτό OneNote το 2013 είναι η τελευταία συνεργασία app για όχι μόνο να καταγράψει τις ιδέες, αλλά σημαντικά προγράμματα προγραμματισμού με όλο το εργαλείο απαραίτητο σε μόνο ένα app. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα διαγράμματα και τους πίνακες, τις εικόνες ενθέτων, τον ήχο και το βίντεο. Το OneNote το 2013 επιτρέπει σε σας για να σώσει τα αρχεία σας on-line και να έχει πρόσβαση σε τα από τις διάφορες συσκευές καθώς επίσης και να τα μοιραστεί με άλλους ανθρώπους.

Πάρτε οργανωμένος με την προοπτική το 2013 - οργανώστε όλους τους στόχους σας σε ένα ενιαίο app! Η προοπτική το 2013 επιτρέπει σε σας για να ελέγξει όλους τους απολογισμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και για να λάβει τις ανακοινώσεις από τους κοινωνικούς απολογισμούς μέσων σας χάρι στην τεχνολογία ActiveSync ανταλλαγής. Με αυτήν την νέα έκδοση μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα στοιχεία επαφής σε μια θέση και στις συνεδριάσεις του προγράμματος και τους ανθρώπους επαφών κατ' ευθείαν από την κάρτα επαφών τους χάρι στη λειτουργία καρτών ανθρώπων. Η επιλογή αναζήτησης βελτιώνεται επίσης πολύ για να σας βοηθήσει να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες γρηγορότερα.

 

 

Σελίδα λεπτομέρειας προϊόντων

Το σπίτι και η επιχείρηση του Microsoft Office το 2013 για το βασικό κώδικα προϊόντων παραθύρων 32/64bit μεταφορτώνουν

 

Δημόσιες σχέσειςoduct κυριώτερα σημεία

Βoth τριανταδυάμπιτη και εξηντατετράμπιτη υποστήριξη

100% γνήσιος Σπίτι γραφείων 2013 και επιχειρησιακό κλειδί

One-Time άδεια διάρκειας ζωής αγορών

Περιφερειακός Περιορισμοί: Σφαιρική άδεια, παγκόσμια διαθεσιμότητα

Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη αναπροσαρμογών: Τηρήστε το γραφείο σας ενήμερο

Υποστήριξη 1 χρήστης/1Device

1 εγκατάσταση, τρεξίματα στα παράθυρα

Άδεια για το σπίτι και την εμπορική χρήση

2, περιλαμβάνουν

Λέξη

Excel

PowerPoint

Προοπτική

OneNote

Άδεια & παράδοση:

Αυτό είναι η πλήρης έκδοση με την παγκόσμια άδεια διάρκειας ζωής. Εάν χρειάζεστε να μεταφορτώσετε τη σύνδεση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Μπορείτε πάντα να επανατοποθετήσετε ή μεταφορά σε ένα άλλο PC

 

Απαιτήσεις συστημάτων

 

Υπολογιστής και επεξεργαστής: 1 Ghz ή γρηγορότερος εξηντατετράμπιτου επεξεργαστής x86 ή με το σύνολο οδηγίας SSE2
Μνήμη: 1 ΜΒ RAM του /2 ΜΒ RAM (τριανταδυάμπιτο) (εξηντατετράμπιτο) που συστήνεται για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα γραφικής παράστασης και ορισμένο προηγμένο functionality2
Σκληρός δίσκος: 3.0 ΜΒ του διαθέσιμου χώρου στο δίσκο
Επίδειξη: ψήφισμα 1366 X 768
Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 7, παράθυρα 8, παράθυρα 2008 R2 με .NET 3,5 ή μεγαλύτερος
Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί τη κάρτα γραφικών DirectX10

 

Συγκρίνετε το γραφείο 2013 εκδόσεις

Το σπίτι και η επιχείρηση του Microsoft Office το 2013 για το βασικό κώδικα προϊόντων παραθύρων 32/64bit μεταφορτώνουν

PC Microsoft Office 2013 βασικά παράθυρα 32/εξηντατετράμπιτο κώδικα κλειδί προϊόντων 2PC Microsoft Office 2013 βασικά παράθυρα 32/εξηντατετράμπιτο κώδικα κλειδί προϊόντων 3PC Microsoft Office 2013 βασικά παράθυρα 32/εξηντατετράμπιτο κώδικα κλειδί προϊόντων 4

Στοιχεία επικοινωνίας
June

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591