products

Το επαγγελματικό το 2016 προϊόν της Microsoft Visio βασικό, βασική στιγμή αδειών Visio υπέρ το 2016 μεταφορτώνει

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Επαγγελματίας 2016 Visio
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $15
Συσκευασία λεπτομέρειες: κλειδί αδειών
Χρόνος παράδοσης: 3-5day
Όροι πληρωμής: T/T, D/A, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100000/Day
Λεπτομερής ενημέρωση
εμπορικό σήμα: Microsoft Σύστημα λειτουργίας: Παράθυρα
Αριθμό μοντέλου: Επαγγελματίας 2016 Visio Όνομα προϊόντων: Visio υπέρ το 2016
Τύπος έκδοσης: Επαγγελματικό 2016 κλειδί Visio Η συσκευασία περιλαμβάνει: κλειδί αδειών
Γλώσσα: Muliti-γλώσσα Εξουσιοδότηση: Χρόνος ζωής
Υψηλό φως:

Επαγγελματικό 2016 κλειδί προϊόντων της Microsoft Visio

,

Microsoft Visio υπέρ το 2016

,

ΚΡΑΤΗ ΜΈΛΗ Visio υπέρ το 2016


Περιγραφή προϊόντων

Βασική, πλήρης λιανική έκδοση προϊόντων της Microsoft Visio η επαγγελματική το 2016, βασική στιγμή αδειών Visio υπέρ το 2016 μεταφορτώνει

 

vlogo

Δημιουργήστε οποιοδήποτε επαγγελματικό διάγραμμα εύκολα με τα έτοιμα πρότυπα και χιλιάδες μορφές που σας βοηθούν να συναντήσετε τους βιομηχανικά τυποποιημένους. Εκτελέστε τις κοινές δραστηριότητες διαγράμματος ροής εύκολα, χάρι στη γνωστή εμπειρία γραφείων. Γρήγορα επιστρώστε τα στοιχεία πάνω από ένα δίκτυο ΤΠ, εγκαταστάσεις κατασκευής, ή μια επιχειρησιακή διαδικασία. Δεδομένου ότι το ελλοχεύον στοιχείο σας αναζωογονεί, η αναπροσαρμογή απεικονίσεων διαγραμμάτων σας και στοιχείων αυτόματα. Συνεργαστείτε εντούτοις εσείς θέλει. Εργαστείτε μαζί στο ίδιο διάγραμμα συγχρόνως, ή τη συνομιλία μέσω Skype για την επιχείρηση. Μοιραστείτε τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα εύκολα με καθένα σε ολόκληρη την οργάνωσή σας, από σχεδόν οπουδήποτε, και κρατήστε την καθεμία σε συγχρονισμό με τις λειτουργικές ιδέες. Κρατήστε του καθενός στην οργάνωσή σας παραγωγική ελευθερώνοντας την ΤΠ για να εργαστεί σε περισσότερες στρατηγικές πρωτοβουλίες.

Το επαγγελματικό το 2016 προϊόν της Microsoft Visio βασικό, βασική στιγμή αδειών Visio υπέρ το 2016 μεταφορτώνει 1

Το λογισμικό έρχεται με την ακολουθία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:

Δημιουργήστε τίποτα οπτικά

 
Ευπροσάρμοστα πρότυπα και χιλιάδες μορφές Χρήση ένα από τα πολλά πρότυπα prebuilt από Visio και την παραγωγικότητα ώθησης με τις έτοιμες μορφές.
Υποστήριξη για τους βιομηχανικά τυποποιημένους Εκμεταλλευτείτε τα πρότυπα που συναντούν τους βιομηχανικά τυποποιημένους όπως το πρότυπο επιχειρησιακής διαδικασίας και η σημείωση (BPMN) 2,0 και το ίδρυμα ηλεκτρικών και μηχανικών ηλεκτρονικής (IEEE).
Έξυπνες μορφές Οπτικά συνθήματα χρήσης για να αντιπροσωπεύσει ακριβώς τα μεταδεδομένα που ενσωματώνονται στις μορφές Visio. Σαν μεταδεδομένα όπως οι αλλαγές διάστασης, οι αναπροσαρμογές απεικόνισης αυτόματα.
Δυνατότητα να εισαχθούν τα αρχεία DWG Προσθέστε τα στοιχεία ή τις έξυπνες μορφές στα εισαγόμενα σχέδια AutoCAD (υποστήριξη μέχρι DWG 2010), και απλοποιήστε ή ενισχύστε τις προηγμένες απεικονίσεις εύκολα.
   

Πάρτε αρχισμένος εύκολα

 
Γρήγορο ξεκίνημα Σηκωθείτε να επιταχύνετε γρήγορα με τα διαγράμματα εκκινητών και τις βασισμένα στα συμφραζόμενα άκρες και τα τεχνάσματα που σας περπατούν μέσω των βασικών ικανοτήτων.
Εύκολη εμπειρία διαγράμματος ροής Εκτελέστε τις κοινές diagramming δραστηριότητες - όπως τις μεταβαλλόμενες μορφές, το αυτοκίνητο που ευθυγραμμίζουν και που τοποθετούν, ή τις αναπαράγοντας και ξαναπαραγγέλλοντας σελίδες - με μια διαισθητική εμπειρία που συντηρεί τα μεταδεδομένα και τις συνδέσεις των μορφών.
Διαισθητική αναζήτηση Χρησιμοποιήστε Tell εγώ φραγμός αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα τα χρήσιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε Visio.
Ενσωματωμένα θέματα και αποτελέσματα Προσαρμόστε τα διαγράμματα χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό σύνολο αποτελεσμάτων και θεμάτων, και εφαρμόστε απολύτως έναν διαφορετικό κοιτάζει στο σχέδιό σας ακριβώς σε μερικούς κρότους.
   

Φέρτε τα διαγράμματα στη ζωή με τη σύνδεση στοιχείων

 
Ζήστε επικάλυψη στοιχείων Απεικονίστε τα ζωντανά στοιχεία στα πλαίσια μιας οργανωτικής δομής, του δικτύου ΤΠ, των εγκαταστάσεων κατασκευής, ή της σύνθετης επιχειρησιακής διαδικασίας για να πάρετε ολόκληρη την εικόνα σε μια ματιά.
Στοιχεία στο διάγραμμα Χρησιμοποιήστε έναν απλό μάγο για να δημιουργήσετε αυτόματα τα διαγράμματα από τα στοιχεία, αρχίζοντας από τα διαγράμματα org.
Γραφική παράσταση στοιχείων Αποκαλύψτε σχέδια και τη σημασία στα στοιχεία σας με τη γραφική παράσταση στοιχείων όπως τα δονούμενα εικονίδια, τα σύμβολα, τα χρώματα, και τις γραφικές παραστάσεις φραγμών.
One-step σύνδεση στοιχείων Εκμεταλλευτείτε τη νέα one-step συνδετικότητα με τους πίνακες του Excel, και η γραφική παράσταση στοιχείων ανταλλαγής με το ένα χτυπά.
Τα στοιχεία αναζωογονούν Πάρτε μια άποψη του στοιχείου σας που είναι πάντα ενημερωμένο. Κρατήστε το διάγραμμά σας συνδεμένο με την πηγή στοιχείων του, και αναζωογονήστε τα στοιχεία με το χέρι ή σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα.
   

Συνεργαστείτε σε όλες τις διαδικασίες

 
Σχολιασμός -app Πάρτε ή δώστε ανατροφοδοτεί εύκολα σε ένα διάγραμμα ή μια μορφή.
Ολοκλήρωση με Skype για την επιχείρηση Εργασία μαζί εύκολα μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων επικοινωνίας όπως Skype για την επιχείρηση. Φωνή, βίντεο, ή συνομιλία χρήσης μέσα σε Visio, που εξαλείφει την ανάγκη να μεταστρέψει μεταξύ των apps.
Εξασφαλισμένα διαγράμματα Προστατεύστε τη ευαίσθητη πληροφορία με τις τεχνολογίες προστασίας αρχείων της Microsoft.
   

Επικοινωνήστε μια έκδοση της αλήθειας

 
Εύκολη διανομή διαγραμμάτων Εύκολα διαγράμματα μεριδίου σε μια μηχανή αναζήτησης με καθεμία σε ολόκληρη την οργάνωσή σας για να κερδίσει την ευθυγράμμιση. Δημιουργήστε τη διαφάνεια στις καλύτερες πρακτικές, τις πολιτικές, ή τα μελλοντικά σχεδιαγράμματα για να αυξήσετε τη συμμόρφωση και την αποδοτικότητα.
Οπουδήποτε πρόσβαση Τα διαγράμματα και οι διαδικασίες πρόσβασης πηγαίνουν, από σχεδόν οπουδήποτε, σε μια μηχανή αναζήτησης ή iPad® app.
Πλήρης πίστη Χρησιμοποιήστε το νέο Ιστό app και iPad app στα διαγράμματα άποψης στην πλήρη πίστη με το διαισθητικά τηγάνι και το ζουμ.
Λειτουργικό ταμπλό Χρησιμοποιήστε το νέο Ιστό app για να κρατήσετε την ολόκληρη οργάνωση σε συγχρονισμό με τις λειτουργικές ιδέες που απεικονίζονται πάνω από τις πραγματικά διαδικασίες και τα σχέδια.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Michael

Τηλεφωνικό νούμερο : +44 7828 792591

WhatsApp : +447828792591