products

Αγγλική επαγγελματική 2019 οράματος σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση του Microsoft Office για το σημειωματάριο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Επαγγελματικό λιανικό κιβώτιο γραφείων 2019
Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: 45USD/UNIT.
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50pcs/Carton.carton μέγεθος: 30x25x20cm
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 50000 μονάδα την εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: Παράθυρα 10 Όνομα προϊόντων: Γραφείο 2019 επαγγελματικό DVD
Γλώσσα: Muliti-γλώσσα στο λογισμικό Πιστοποίηση: Certificated Software
Η συσκευασία περιλαμβάνει: Συσκευασία DVD Ενεργοποίηση: 100% on-line
Εξουσιοδότηση: διάρκεια ζωής ενεργοποίησης Τύπος: Γραφείο 2019 επαγγελματικό DVD
Πληρωμή: T/T το /Paypal το /Payoneer Θέση προϊόντων: Νέος
Υψηλό φως:

Αγγλικός επαγγελματίας 2019 του Microsoft Office οράματος

,

Σε απευθείας σύνδεση επαγγελματίας 2019 Microsoft Office ενεργοποίησης

,

υπέρ dvd Microsoft Office 2019


Περιγραφή προϊόντων

επαγγελματίας γραφείων 2019 για τα παράθυρα 10 σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση για το αγγλικό όραμα σημειωματάριων

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:Αγγλική επαγγελματική 2019 οράματος σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση του Microsoft Office για το σημειωματάριο 0Αγγλική επαγγελματική 2019 οράματος σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση του Microsoft Office για το σημειωματάριο 1Αγγλική επαγγελματική 2019 οράματος σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση του Microsoft Office για το σημειωματάριο 2

Επαγγελματίας γραφείων 2019

Προοπτική
Εύκολα διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο, τις επαφές, και τους στόχους σας. Ωθήστε την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τηρεί το inbox σας ενήμερο, η άποψη συνομιλίας ομαδοποιεί τα σχετικά μηνύματα, και τα ημερολόγια μπορούν να αντιμετωπισθούν δίπλα-δίπλα για τον προγραμματισμό.
Λέξη
Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από το εσωτερικό Word Ιστού άμεσα.
Excel
Αναλύστε και απεικονίστε τα στοιχεία σας με τους νέους και διαισθητικούς τρόπους με ένα φρέσκο ενδιάμεσο με τον χρήστη συν τους αγαπημένους συντομότερους δρόμους πληκτρολογίων σας. Η δύναμη χαρακτηρίζει όπως την ανάλυση Toolpak, Slicers, και τον οικοδόμο τύπου για να κερδίσει χρόνο, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες.
 
Εκδότης
Εύκολα δημιουργήστε, προσωποποιήστε, και μοιραστείτε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικός-ποιοτικών δημοσιεύσεων. Ανταλλάξτε τις εικόνες με μια απλές έλξη και μια πτώση, ή προσθέστε τις εικόνες άμεσα από τα σε απευθείας σύνδεση λευκώματά σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικό εφέ για να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας να ξεχωρίσουν.
 
Powerpoint
Οι αλλαγές για το PowerPoint είναι όλες για τα ενισχυμένα μέσα και οπτική υποστήριξη στοιχείων στις παρουσιάσεις. Οι ξεχωριστές προσθήκες είναι εδώ υποστήριξη για τα τρισδιάστατα πρότυπα αρχεία επίδειξης/χειρισμού και SVG στις φωτογραφικές διαφάνειες νέες μεταβάσεις morph η δυνατότητα να εξαχθεί η παρουσίασή σας με το τηλεοπτικό σχήμα 4K UHD, και εσείς μπορεί τώρα να γράψει με το χέρι και να κινήσει τα στοιχεία με το μολύβι σας εκδοτικός.

 

Πρόσβαση

Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η εισαγωγή των σύγχρονων διαγραμμάτων. Καθένας που έχει χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες εκδόσεις ξέρει ότι τα ενσωματωμένα διαγράμματα φαίνονται τόσο ντεμοντέ εσείς παίρνουν σχεδόν μια αίσθηση της νοσταλγίας. Τα νέα διαγράμματα είναι πιό συγγενή σε εκείνοι που βρίσκονται στις πρόσφατες εκδόσεις του Excel.
Η ακολουθία των διαγραμμάτων περιλαμβάνει τη στήλη (συγκεντρωμένος, συσσωρευμένος και 100% συσσωρευμένος), τη γραμμή (γραμμή, συσσωρευμένη γραμμή, συσσωρευμένη 100% γραμμή), το φραγμό (συγκεντρωμένος φραγμός, συσσωρευμένος φραγμός και συσσωρευμένος 100% φραγμός), την πίτα και Combo.
Η μορφοποίηση των διαγραμμάτων γίνεται χρησιμοποιώντας τα φύλλα ιδιοκτησίας πρόσβασης, και το αρκετά διαισθητικό πλακάκι τοποθετήσεων διαγραμμάτων, είναι έτσι λίγο διαφορετικό
από πέστε τα σχηματοποιώντας διαγράμματα στο Excel. Η δυνατότητα να αλλαχτούν τα χρώματα ή τα θέματα διαγραμμάτων φαίνεται να ποικίλλει ανάλογα με το διάγραμμα.
Εάν αναβαθμίζετε από μια παλαιότερη έκδοση βάσεων δεδομένων μην ανησυχήστε, όλα τα παλαιά χαρακτηριστικά γνωρίσματα χαρτογράφησης θα παραμείνουν έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
newcharts παράλληλα με τα «κλασικά» διαγράμματα επιτρέποντας σε σας για να κινηθεί προς τα νέα διαγράμματα όταν και όπως θέλετε.
 

 

 

Έκδοση συσκευασίας αγγλικής γλώσσας γραφείων 2019 επαγγελματική, η οποία είναι πολυ γλωσσική υποστήριξη. Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που χρειάζεστε πότε κάνετε την ενεργοποίηση.
Η αυτοκόλλητη ετικέττα του CD και coa είναι μέσα στην πλήρη συσκευασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DVD για να κάνετε την ενεργοποίηση.
Μπορούμε να στείλουμε και το ψηφιακό κλειδί και DVD πλήρης συσκευασία. Τα κλειδιά θα σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και η συσκευασία σταλμένος αεροπορικώς.

 Microsoft Windows 10 υπέρ εξηντατετράμπιτος cOem οικοδόμων συστημάτων - δίσκος PC

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

ιδρύονται το 2016, ένας χρησιμοποιημένος λιανοπωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου το υλικό και το λογισμικό υπολογιστών. Το παραδοσιακό επιχειρησιακό πρότυπό μας είναι βασισμένο στην ποιότητα, τη δυνατότητα προσέγγισης, και την εμπειρία χρηστών. Σαν βιομηχανικό ηγέτη στο λογισμικό και τεχνολογία λιανική, η ικανοποίηση πελατών είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα. Ο ενοποιημένος στόχος μας στο πρωταρχικό λογισμικό είναι να παραδώσουμε μια καθολική λύση για τις ανάγκες λογισμικού και υλικού του όλου πελάτη μας, διατηρώντας τις χαμηλότερες τιμές της βιομηχανίας.

Τι προσφέρουμε
Ζήστε υποστήριξη με λίγα σε κανέναν χρόνο αναμονής
Στιγμιαίος ψηφιακός μεταφορτώνει στα περισσότερα προϊόντα, διαθέσιμα μέσα σε 30 λεπτά
Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλες διαπραγματεύσεις κάθε μέρα
Μη αυτοματοποιημένη υποστήριξη τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επίσης ένα σύστημα ζωντανός-συνομιλίας κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών γραφείου
Προσπαθούμε να σιγουρευτούμε οι πελάτες ότι μας είναι 100% που ικανοποιούν με τα προϊόντα και την υποστήριξή μας.

 

FAQ

Q1. Μπορείτε να πάρετε την καλύτερη τιμή; ή έκπτωση;
Ναι. μπορούμε να σας δώσουμε την έκπτωση. Αλλά είναι βασισμένο στην ποσότητα. Περισσότερη ελκυστικότερη τιμή ποσότητας.
Q2. Πόσο περίπου οι όροι πληρωμής;
T/T, Δυτική Ένωση, εμπορική διαβεβαίωση alibaba.
Q3. Μπορείτε να είστε αρμόδιοι για την αποστολή;
Θα οργανώσουμε και θα σχεδιάσουμε όλων που στέλνουν για να πληρώσουμε από μόνοι σας.
Το προϊόν μας όλο το σκάφος αεροπορικώς (συνήθως χρησιμοποιώντας τη Fedex και DHL, εξασφαλίστε ότι ο πελάτης λαμβάνει τα αγαθά μέσα σε επτά ημέρες)
Q4. Χρονική ανοχή;
Μαζική διαταγή: Είχαμε αρκετό απόθεμα, έτσι 1-3 ημέρες εργασίας μετά από την πληρωμή.

Q5. 24ωρο υπηρεσία online;

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/κινητός/Skype/τι είναιapp 0086 15019289964

24 ώρες διαθέσιμες.Περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλώ δεν διστάζουν να μας ενημερώσουν. (skype: wang4519585) ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (το allen@szmaike.cn)


 

Στοιχεία επικοινωνίας
Allen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019289964

WhatsApp : +447828792591