products

ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD της Microsoft SQL
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $80
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 3-5days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/DAY
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων: Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD της Microsoft SQL Έκδοση: Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD SQL
Μάρκα: Microsoft Τύπος έκδοσης: Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD της Microsoft SQL
Κοστούμι: Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD Εφαρμογή: Κεντρικός υπολογιστής 2019 της Microsoft SQL
πρότυπο: Πρότυπα Ναυτιλία: με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Υψηλό φως:

Κεντρικός υπολογιστής 2019 STD SQL

,

COem κεντρικών υπολογιστών 2019 SQL

,

ΚΛΕΙΔΊ κεντρικών υπολογιστών 2019 CE SQL


Περιγραφή προϊόντων

Του Microsoft Windows SQL 2019 σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση ΚΏΔΙΚΑ 100% cOem ΒΑΣΙΚΉ με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft

Εικονικοποίηση στοιχείων και κεντρικός υπολογιστής 2019 SQL μεγάλη συστάδα στοιχείων
Οι σύγχρονες επιχειρήσεις ελέγχουν συνήθως τα τεράστια προτερήματα στοιχείων που αποτελούνται από τα διάφορα αυξανόμενα σύνολα στοιχείων που φιλοξενούνται στις απομονωμένες πηγές στοιχείων σε όλη την επιχείρηση. Με τον κεντρικό υπολογιστή 2019 κεντρικών υπολογιστών το 2019 SQL SQL η μεγάλη συστάδα στοιχείων, εσείς μπορεί να πάρει κοντά στις σε πραγματικό χρόνο ιδέες από όλα τα στοιχεία, η συστάδα παρέχει ένα πλήρες περιβάλλον για να επεξεργαστεί τα στοιχεία μεγάλων ποσών συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών εκμάθησης μηχανών και AI.

Συστατικό
Απαιτήσεις
Επεξεργαστής
1,4 Ghz εξηντατετράμπιτο EMT64 ή AMD64, τετράγωνο-πυρήνας που συστήνεται
Μνήμη (RAM)
512 υποστηριγμένες ενότητες μνήμης ΜΒ ECC και 800 ΜΒ για τις εγκαταστάσεις VM
Σκληρός δίσκος
για τον πυρήνα 32 ΜΒ, για το GUI ένα άλλα 4 ΜΒ
Ελεγκτής δίσκων: Υποχωρητικός ελεγκτής δίσκων του PCI Express


ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Οι εξελικτικές μεγάλες λύσεις στοιχείων επεκτείνουν μια εξελικτική συστάδα του κεντρικού υπολογιστή SQL, του σπινθήρα, και των εμπορευματοκιβωτίων HDFS που τρέχουν σε Kubernetes. Διαβάστε, γράψτε, και επεξεργαστείτε τα μεγάλα στοιχεία στο πραγματοποιώ συναλλαγές-SQL ή το σπινθήρα. Εύκολα συγχωνεύστε και αναλύστε τα μεγάλης αξίας συγγενικά στοιχεία μέσω των large-capacity μεγάλων στοιχείων. Ρωτήστε τις εξωτερικές πηγές στοιχείων. Αποθηκεύστε τα μεγάλα στοιχεία σε HDFS διοικούμενα από τον κεντρικό υπολογιστή SQL. Ρωτήστε τα στοιχεία από τις πολλαπλές εξωτερικές πηγές στοιχείων μέσω μιας συστάδας. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία για το AI, τη μηχανή μαθαίνοντας, και άλλους αναλυτικούς στόχους. Στη μεγάλη συστάδα στοιχείων στις επεκτείνοντας και τρέχοντας εφαρμογές. Η αρχική περίπτωση χρήσεων κεντρικών υπολογιστών SQL πάντα στην τεχνολογία ομάδας διαθεσιμότητας για να παρέχει την υψηλές διαθεσιμότητα και τη αποκατάσταση από καταστροφή για όλες τις βάσεις δεδομένων.

 

Εικονικοποίηση στοιχείων με τους εξωτερικούς πίνακες χρήσης PolyBase στα στοιχεία ερώτησης από τον εξωτερικό κεντρικό υπολογιστή SQL, τη Oracle, Teradata, MongoDB, και τις πηγές στοιχείων ODBC. Utf-8 η κωδικοποιώντας υποστήριξη παρέχεται τώρα. Για τις λεπτομέρειες, δείτε τι είναι PolyBase; .

Για τις λεπτομέρειες, δείτε τι είναι μεγάλη συστάδα στοιχείων κεντρικών υπολογιστών SQL.


Ευφυής βάση δεδομένων
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) στηρίζεται στις καινοτομίες στις προηγούμενες εκδόσεις και σχεδιάζεται για να παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας απόδοση από το κιβώτιο. Από την ευφυή επεξεργασία ερώτησης που υποστηρίζει για τις επίμονες συσκευές μνήμης, το ευφυές χαρακτηριστικό γνώρισμα βάσεων δεδομένων κεντρικών υπολογιστών SQL βελτιώνει την απόδοση και την εξελιξιμότητα όλων των φόρτων εργασίας βάσεων δεδομένων χωρίς αλλαγή της εφαρμογής ή του σχεδίου βάσεων δεδομένων.
Ευφυής επεξεργασία ερώτησης
Μέσω της ευφυούς επεξεργασίας ερώτησης, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η απόδοση των βασικών παράλληλων φόρτων εργασίας έχει βελτιωθεί όταν οργανώνονται σε μεγάλη κλίμακα. Συγχρόνως, μπορούν ακόμα να προσαρμοστούν στο μεταβαλλόμενο κόσμο των στοιχείων. Από προεπιλογή, η έξυπνη επεξεργασία ερώτησης υποστηρίζεται στις πιό πρόσφατες τοποθετήσεις επιπέδων συμβατότητας βάσεων δεδομένων, οι οποίες θα ασκήσουν ευρεία επίδραση και μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των υπαρχόντων φόρτων εργασίας με την ελάχιστη προσπάθεια εφαρμογής.
ΠΙΝΑΚΑΣ 2
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η επιχορήγηση μνήμης τρόπου υπόλοιπου κόσμου ανατροφοδοτεί με τη ρύθμιση του μεγέθους επιχορήγησης μνήμης του τρόπου batch και οι χειριστές τρόπου σειρών, η επιχορήγηση μνήμης ανατροφοδοτούν τη λειτουργία του τρόπου batch επεκτάθηκαν. Αυτή η ρύθμιση μπορεί αυτόματα να διορθώσει τις πέρα-επιχορηγήσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στη σπαταλημένη μνήμη και το μειωμένο συναγωνισμό. Αυτή η ρύθμιση μπορεί επίσης να διορθώσει τις ανεπαρκείς επιχορηγήσεις μνήμης (που μπορούν να προκαλέσουν την ακριβή υπερχείλιση στο δίσκο). Δείτε την επιχορήγηση μνήμης τρόπου σειρών ανατροφοδοτεί.
Σε απευθείας σύνδεση εκτέλεση τρόπου batch υποστήριξης αποθήκευσης τρόπου batch χωρίς χρησιμοποίηση του δείκτη αποθήκευσης στηλών. Η εκτέλεση τρόπου batch χρησιμοποιεί την ΚΜΕ αποτελεσματικότερα κατά τη διάρκεια των φόρτων εργασίας ανάλυσης, αλλά στις εκδόσεις χαμηλότερες από ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x), αυτό χρησιμοποιείται μόνο όταν περιέχει η ερώτηση τις διαδικασίες με τους δείκτες αποθήκευσης στηλών. Εντούτοις, μερικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν υποστηρίζονται από το δείκτη αποθήκευσης στηλών, και επομένως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον τρόπο batch. Αρχικός με τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL (15.x), ο τρόπος batch επιτρέπεται στους επιλέξιμους αναλυτικούς φόρτους εργασίας οι των οποίων ερωτήσεις περιλαμβάνουν τις διαδικασίες με οποιοδήποτε τύπο δείκτη (αποθήκευση σειρών ή αποθήκευση στηλών). Δείτε τον τρόπο batch στην αποθήκευση σειρών.
Κλιμακωτό UDF ευθύγραμμο αυτόματα μετατρέπει κλιμακωτό UDFs στις συγγενικές εκφράσεις και τους ενσωματώνει για να καλέσει τις ερωτήσεις SQL. Αυτή η μετατροπή βελτιώνει την απόδοση των φόρτων εργασίας που χρησιμοποιούν κλιμακωτό UDFs. Δείτε κλιμακωτό UDF.
Η επιτραπέζια μεταβλητή καθυστερημένη σύνταξη βελτιώνει την ποιότητα σχεδίων και τη γενική απόδοση των ερωτήσεων παραπέμποντας τις επιτραπέζιες μεταβλητές. Κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης και της αρχικής σύνταξης, αυτή η λειτουργία διαδίδει τις εκτιμήσεις αριθμού στοιχείων συνόλου βασισμένες στην πραγματική αρίθμηση επιτραπέζιων μεταβλητή σειρών. Αυτές οι εξακριβωμένες πληροφορίες αρίθμησης γραμμών μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις προς τα κάτω διαδικασίες προγραμματισμού. Δείτε στον πίνακα τη μεταβλητή καθυστερημένη σύνταξη.
Η επεξεργασία ερώτησης APPROX_COUNT_DISTINCTapproximate χρήσης για την απόλυτη ακρίβεια δεν είναι σημαντική, αλλά η ταχύτητα απάντησης είναι κρίσιμες περιστάσεις, χρήση APPROX_COUNT_DISTINCTto από την ΑΡΙΘΜΗΣΗ (ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ())λιγότεροι πόροι ενώ συνάθροιση στα μεγάλα σύνολα στοιχείων, προκειμένου να επιτευχθεί ο υψηλού επιπέδου συναγωνισμός. Δείτε την κατά προσέγγιση επεξεργασία ερώτησης.

Βάση δεδομένων μνήμης
Ο κεντρικός υπολογιστής SQL στην τεχνολογία βάσεων δεδομένων μνήμης χρησιμοποιεί τις σύγχρονες καινοτομίες υλικού για να παρέχει τη χωρίς ταίρι απόδοση και την κλίμακα. Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) στηρίζεται στις πρόωρες καινοτομίες σε αυτήν την περιοχή (όπως η σε απευθείας σύνδεση επεξεργασία κατά δοσοληψία -μνήμης (OLTP)) και σχεδιάζεται για να επιτύχει ένα νέο επίπεδο εξελιξιμότητας για όλους τους φόρτους εργασίας βάσεων δεδομένων.
ΠΙΝΑΚΑΣ 3
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η μικτή λίμνη απομονωτών το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα της μηχανής βάσεων δεδομένων κεντρικών υπολογιστών SQL επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις σελίδες βάσεων δεδομένων που βρίσκονται στα αρχεία βάσεων δεδομένων στις επίμονες συσκευές μνήμης (PMEM) όταν απαιτούνται. Δείτε τη μικτή λίμνη απομονωτών.
Η μνήμη βελτιστοποίησε τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 μεταδεδομένων SQL TempDB (15.x) εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα που ανήκει στα μέσα βελτιστοποιημένα TempDB χαρακτηριστικών γνωρισμάτων βάσεων δεδομένων μνήμης μεταδεδομένα οικογενειακού μνήμη, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά να αποβάλουν αυτήν την δυσχέρεια και να ξεκλειδώσουν ένα νέο επίπεδο εξελιξιμότητας για τους βαριούς φόρτους εργασίας TempDB. Στον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL (15.x), οι πίνακες συστημάτων που περιλαμβάνονται στη διαχείριση των προσωρινών επιτραπέζιων μεταδεδομένων μπορούν να κινηθούν προς τους non-persistent μνήμη-βελτιστοποιημένους πίνακες χωρίς σύρτες. Δείτε βελτιστοποιημένα τα μνήμη μεταδεδομένα TempDB.
Η υποστήριξη -μνήμης OLTP για τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 στιγμιοτύπων SQL βάσεων δεδομένων (15.x) εισήγαγε την υποστήριξη για τη δημιουργία των στιγμιοτύπων βάσεων δεδομένων του περιορισμού βάσεων δεδομένων μνήμη-που βελτιστοποιήθηκε filegroups.

Ευφυής απόδοση
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) στηρίζεται στην καινοτομία της προηγούμενης έκδοσης της ευφυούς βάσης δεδομένων, και σχεδιάζεται για να εξασφαλίσει αυξανόμενη λειτουργούσα ταχύτητα. Αυτές οι βελτιώσεις βοηθούν να υπερνικήσουν τις γνωστές δυσχέρειες των πόρων και να παρέχουν τις επιλογές να διαμορφωθεί ο κεντρικός υπολογιστής βάσεων δεδομένων για να παρέχουν την προβλέψιμη απόδοση σε όλους τους φόρτους εργασίας.
ΠΙΝΑΚΑΣ 4
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
OPTIMIZE_FOR_SEQUENTIAL_KEY στη μηχανή βάσεων δεδομένων κεντρικών υπολογιστών SQL η βελτιστοποίηση επιτρέπεται μέσα, βοηθά να βελτιώσει τα ταυτόχρονα ένθετα ρυθμοαπόδοσης δεικτών υψηλά. Αυτή η επιλογή προορίζεται για τους δείκτες που είναι επιρρεπής σε ισχυρισμός για την τελευταία εισαγωγή σελίδων, η οποία είναι κοινή στους δείκτες με τα διαδοχικά κλειδιά (όπως οι στήλες ταυτότητας, οι ακολουθίες, ή οι στήλες ημερομηνίας/χρόνου). Δείτε τη δημιουργία ενός δείκτη.
Ο μπροστινός και στατικός δρομέας δύναμης γρήγορα παρέχει την υποχρεωτική υποστήριξη για τα σχέδια αποθήκευσης ερώτησης που προωθούν γρήγορα και στατικοί δρομείς. Δείτε το σχέδιο υποστήριξη δρομέων δύναμης στη γρήγορα μπροστινή και στατική.


Ο έλεγχος REQUEST_MAX_MEMORY_GRANT_PERCENTAnd των πόρων ΑΛΛΑΖΕΙ το ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΊΑΣ GROUPa ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τις αλλαγές αξίας επιλογής GROUPconfigurable ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΊΑΣ από τον ακέραιο αριθμό floating-point στον τύπο στοιχείων, για να επιτρέψει το λεπτότερο έλεγχο του ορίου μνήμης. Δείτε την τροποποίηση των ομάδων φόρτου εργασίας και τη δημιουργία των ομάδων φόρτου εργασίας.

Το μειωμένο recompilation του φόρτου εργασίας με τη μείωση του περιττού recompilation, η απόδοση της χρησιμοποίησης των προσωρινών πινάκων στα πολλαπλάσια πεδία έχει βελτιωθεί. Δείτε Recompilation με το μειωμένο φόρτο εργασίας.
Η έμμεση εξελιξιμότητα σημείων ελέγχου βλέπει τη βελτιωμένη έμμεση εξελιξιμότητα σημείων ελέγχου.
Οι ταυτόχρονες ελεύθερου χώρου (PFS) σελίδες σελίδων αναπροσαρμογών PFS είναι ειδικές σελίδες στα αρχεία βάσεων δεδομένων που ο κεντρικός υπολογιστής SQL χρησιμοποιεί για να βοηθήσει να εντοπίσει το διαθέσιμο διάστημα κατά τη διάθεση του διαστήματος για τα αντικείμενα. Ο ισχυρισμός συρτών σελίδων στις σελίδες PFS συνδέεται συνήθως με TempDB, αλλά όταν υπάρχουν πολλά ταυτόχρονα νήματα κατανομής αντικειμένου, μπορεί επίσης να εμφανιστεί στη βάση δεδομένων χρηστών. Αυτή η βελτίωση αλλάζει τον τρόπο ότι οι αναπροσαρμογές PFS χρησιμοποιούνται για να διαχειριστούν το συναγωνισμό έτσι ώστε μπορούν να ενημερωθούν κάτω από τους κοινούς σύρτες (παρά τους αποκλειστικούς σύρτες). Από τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL (15.x), αυτή η συμπεριφορά επιτρέπεται από προεπιλογή σε όλες τις βάσεις δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου TempDB).
Η μετανάστευση ρόλου εργαζομένων χρονοπρογραμματιστών με τη μετανάστευση ρόλου εργαζομένων, μη απασχόλησης χρονοπρογραμματιστές μπορεί να μεταναστεύσει ρόλοι εργαζομένων από τις πραγματοποιήσιμες σειρές αναμονής άλλων αρμόδιων για το σχεδιασμό στον ίδιο κόμβο NUMA, και να επαναλάβει αμέσως τους στόχους των μεταναστευμένων ρόλων εργαζομένων. Στην περίπτωση όπου οι μακροπρόθεσμοι στόχοι συμβαίνουν να οριστούν στον ίδιο χρονοπρογραμματιστή, αυτή η αύξηση παρέχει την ισορροπημένη χρήση ΚΜΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL έξυπνη μετανάστευση ρόλου απόδοση-εργαζομένων.

Όργανο ελέγχου
Ο έλεγχος των βελτιώσεων επιτρέπει σε σας για να ξεκλειδώσει τις ιδέες απόδοσης για οποιοδήποτε φόρτο εργασίας βάσεων δεδομένων όποτε τον χρειάζεστε.
ΠΙΝΑΚΑΣ 5
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
WAIT_ON_SYNC_STATISTICS_REFRESH sys.dm_os_wait_statsNew περιμένει τους τύπους κατά τη δυναμική διοικητική άποψη. Παρουσιάζει ότι ο συσσωρευτικός χρόνος στο επίπεδο περίπτωσης για αναζωογονεί τις διαδικασίες στις στατιστικές συγχρονισμού. Δείτε. sys.dm_os_wait_stats
Η ερώτηση αποθήκευσε τη συνήθεια συλλαμβάνει τη στρατηγική όταν επιτρέπεται αυτή η πολιτική, οι πρόσθετες διαμορφώσεις αποθήκευσης ερώτησης είναι διαθέσιμες κάτω από τη νέα «αποθήκευση ερώτησης συλλαμβάνουν την πολιτική» θέτοντας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει με ακρίβεια τη συλλογή δεδομένων στους συγκεκριμένους κεντρικούς υπολογιστές. Δείτε ΑΛΛΑΖΕΙ τη ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ επιλογή.
LIGHTWEIGHT_QUERY_PROFILING νέα διαμόρφωση πεδίου βάσεων δεδομένων. Δείτε. LIGHTWEIGHT_QUERY_PROFILING
sys.dm_exec_requests η εντολή στηλών εάν εσείς SELECTwait για τη λειτουργία αναπροσαρμογών στατιστικών συγχρονισμού είναι πλήρες πρίν συνεχίζει να εκτελείται η ερώτηση είναι επιδειχθείσα ΕΠΙΛΕΚΤΗ (STATMAN). Δείτε. sys.dm_exec_requests
sys.dm_exec_query_plan_stats η νέα δυναμική διοικητική λειτουργία (DMF) μπορεί να επιστρέψει την ισοδύναμη αξία του ο αργότερα γνωστού πραγματικού σχεδίου εκτέλεσης όλων των ερωτήσεων. Δείτε sys.dm_exec_query_plan_stats.
LAST_QUERY_PLAN_STATS η νέα βάση δεδομένων-ευρεία διαμόρφωση μπορεί να είναι sys.dm_exec_query_plan_stats. Δείτε ΑΛΛΑΖΕΙ τη ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ SCOPED.
τα query_post_execution_plan_profile εκτεταμένα γεγονότα, ελαφριά ανάλυση συνέλεξαν το αντίτιμο της πραγματικής εφαρμογής του σχεδίου, και βάσισαν στη χρήση των προτύπων αναλύουν query_post_execution_showplandifferent. Δείτε την υποδομή ανάλυσης ερώτησης.
sys.dm_db_page_info (database_id, file_id, page_id, τρόπος) Οι νέες επιστροφής πληροφορίες DMF για τις σελίδες στη βάση δεδομένων. Δείτε sys.dm_db_page_info (πραγματοποιώ συναλλαγές-SQL).

Εμπειρία υπεύθυνων για την ανάπτυξη
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) συνεχίζει να παρέχει μια πρώτης τάξεως εμπειρία υπεύθυνων για την ανάπτυξη, και η ενισχυμένη γραφική παράσταση και οι χωρικοί τύποι στοιχείων, utf-8 υποστηρίζουν, και ένα νέο πλαίσιο εκτατού που επιτρέπει στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της επιλογής τους για να σχηματίσει τις όλες απόψεις στοιχείων τους.
Γραφική παράσταση
ΠΙΝΑΚΑΣ 6
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Ο καταρράκτης περιορισμού ακρών διαγράφει τη λειτουργία που είναι τώρα δυνατό να καθοριστεί το απότομο πέσιμο διαγράφει τις διαδικασίες στους περιορισμούς ακρών στη βάση δεδομένων γραφικών παραστάσεων. Δείτε τον περιορισμό ακρών.
Η νέα λειτουργία SHORTEST_PATH γραφικής παράστασης τώρα αυτό μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο MATCHin SHORTEST_PATHto βρίσκει την κοντύτερη πορεία μεταξύ οποιων δήποτε δύο κόμβων στη γραφική παράσταση, ή για οποιοδήποτε μήκος που διαβαίνει.
Οι χωρισμένοι πίνακες και οι δείκτες η γραφική παράσταση υποστηρίζονται τώρα στα χωρίσματα πινάκων και δεικτών.
Η χρήση παρήγαγε τον πίνακα ή τα ψευδώνυμα άποψης στις ταιριάζοντας με ερωτήσεις γραφικών παραστάσεων βλέπουν την ταιριάζοντας με ερώτηση γραφικών παραστάσεων.

Υποστήριξη Unicode
Ενισχυτικές επιχειρήσεις στις διαφορετικές χώρες/τις περιοχές και τις περιοχές, όπου η απαίτηση να παρασχεθούν οι σφαιρικές πολύγλωσσες εφαρμογές και οι υπηρεσίες βάσεων δεδομένων είναι ουσιαστική να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών και να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες προδιαγραφές αγοράς
ΠΙΝΑΚΑΣ 7
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Υποστήριξη utf-8 κωδικοποιώντας υποστήριξη utf-8 χαρακτήρα για την κωδικοποίηση εισαγωγών και εξαγωγής, και χρησιμοποιημένος ως βάση δεδομένων-επίπεδο ή στήλη-ισόπεδη παραβολή των στοιχείων σειράς. Η υποστήριξη περιλαμβάνει τους εξωτερικούς πίνακες PolyBase και που κρυπτογραφεί πάντα (όταν δεν χρησιμοποιείται στο περίκλειστο έδαφος). Δείτε την παραβολή και την υποστήριξη Unicode.

Γλωσσική επέκταση
ΠΙΝΑΚΑΣ 8
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η νέα γλώσσα SDK της Ιάβας απλοποίησε την ανάπτυξη των προγραμμάτων της Ιάβας που μπορεί να οργανωθεί από τον κεντρικό υπολογιστή SQL. Δείτε το εκτατό SDK της Microsoft του κεντρικού υπολογιστή SQL για την Ιάβα.
Η γλώσσα SDK της Ιάβας είναι ανοικτή πηγή το εκτατό SDK της Microsoft γιατί ο κεντρικός υπολογιστής της Microsoft SQL για την Ιάβα είναι αυτήν την περίοδο ανοικτοί πηγή και διαθέσιμος σε GitHub.
Η υποστήριξη για τους τύπους στοιχείων της Ιάβας βλέπει τον τύπο στοιχείων της Ιάβας.
Ο νέος κεντρικός υπολογιστής χρόνου εκτέλεσης SQL της Ιάβας προεπιλογής περιλαμβάνει τώρα ζουλού ενσωματωμένη του συστήματος Azul, το οποίο χρησιμοποιείται για να παρέχει την υποστήριξη της Ιάβας σε όλο το προϊόν. Παρακαλώ αναφερθείτε στην ελεύθερη υποστηριγμένη Ιάβα στον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL είναι τώρα διαθέσιμος (ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν υποστήριξη της Ιάβας).
Χρήση γλωσσικής επέκτασης κεντρικών υπολογιστών SQL ένα πλαίσιο εκτατού για να εκτελέσει τον εξωτερικό κώδικα. Δείτε τη γλωσσική επέκταση κεντρικών υπολογιστών SQL.
Καταχωρήστε μια εξωτερική γλώσσα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ LANGUAGEIt είναι μια νέα γλώσσα καθορισμού στοιχείων (DDL) που μπορεί να καταχωρήσει τις εξωτερικές γλώσσες (όπως η Ιάβα) στον κεντρικό υπολογιστή SQL. Δείτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

διάστημα
ΠΙΝΑΚΑΣ 9
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών


Το νέο χωρικό προσδιοριστικό αναφοράς (SRID) αυστραλιανό GDA2020 παρέχει το πιό αξιόπιστο και ακριβές στοιχείο, το οποίο είναι πιό στενό στα στοιχεία που παρέχονται από το σύστημα παγκόσμιας πλοήγησης. Το νέο SRID είναι:
7843 αντιπροσωπεύουν γεωγραφικό το 2$ο
7844 αντιπροσωπεύουν γεωγραφικό τρισδιάστατο
Δείτε την άποψη sys.spatial_reference_systems για τον καθορισμό του νέου SRID.

λανθασμένες πληροφορίες
Όταν το απόσπασμα, η μετατροπή, και η διαδικασία φορτίων (ETL) αποτυγχάνουν επειδή η πηγή και ο στόχος δεν έχουν τους ταιριάζοντας με τύπους ή/και τα μήκη στοιχείων, η ανίχνευση μηχανικών βλαβών μπορεί να είναι χρονοβόρα, ειδικά στα μεγάλα σύνολα στοιχείων. Με τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL (15.x), μπορείτε να μάθετε περισσότερων για τα λάθη αποκοπής στοιχείων γρηγορότερα.
ΠΙΝΑΚΑΣ 10
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Τα λεπτομερή μηνύματα λάθους αποκοπής στοιχείων προειδοποίησης αποκοπής περιλαμβάνουν τα ονόματα πινάκων και στηλών και τις περικομμένες τιμές από προεπιλογή. Δείτε VERBOSE_TRUNCATION_WARNINGS.

Κρίσιμη ασφάλεια αποστολής
Ο κεντρικός υπολογιστής SQL παρέχει μια ασφαλή αρχιτεκτονική με σκοπό να επιτρέψει στους διοικητές και τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων για να δημιουργήσει τις ασφαλείς εφαρμογές βάσεων δεδομένων και να αποκριθεί στις απειλές. Κάθε έκδοση του κεντρικού υπολογιστή SQL έχει βελτιωθεί βάσει της προηγούμενης έκδοσης, και τα νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι λειτουργίες έχουν εισαχθεί. Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) συνεχίζει να στηρίζεται σε αυτήν την βάση.
ΠΙΝΑΚΑΣ 11
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Πάντα κρυπτογραφημένος με το ασφαλές περίκλειστο έδαφος επεκταθείτε πάντα κρυπτογραφημένος με την επιτόπια κρυπτογράφηση και τον πλούσιο υπολογισμό με τη διευκόλυνση του υπολογισμού στα σαφή στοιχεία κειμένων στην υπολογιστής-δευτερεύουσα καραντίνα ασφάλειας. Η επιτόπια κρυπτογράφηση μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και την αξιοπιστία των διαδικασιών κρυπτογράφησης όπως οι κρυπτογραφημένες στήλες, οι στήλες, και τα κλειδιά κρυπτογράφησης, επειδή μπορεί να αποφύγει τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων. Η υποστήριξη για τους πλουσίους που υπολογίζουν (διαδικασίες ταιριάσματος σχεδίων και σύγκρισης) μπορεί να ξεκλειδώσει πάντα κρυπτογραφημένος σε ένα ευρύτερο σύνολο σεναρίων και εφαρμογών που απαιτούν την ευαίσθητη προστασία δεδομένων και απαιτούν επίσης την πλουσιότερη χρήση στη λειτουργία ερωτήσεων πραγματοποιώ συναλλαγές-SQL. Δείτε πάντα κρυπτογραφημένος με το περίκλειστο έδαφος ασφάλειας.

Η διαχείριση πιστοποιητικών στο διευθυντή διαμόρφωσης κεντρικών υπολογιστών SQL εσείς μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει το διευθυντή διαμόρφωσης κεντρικών υπολογιστών SQL για να εκτελέσει τους διοικητικούς στόχους πιστοποιητικών όπως η εξέταση και η ανάπτυξη των πιστοποιητικών. Δείτε τη διαχείριση πιστοποιητικών (διευθυντής διαμόρφωσης κεντρικών υπολογιστών SQL).
Η ανακάλυψη και η ταξινόμηση στοιχείων η λειτουργία ανακαλύψεων και ταξινόμησης στοιχείων παρέχουν τη λειτουργία της ταξινόμησης και του χαρακτηρισμού των στηλών στον πίνακα χρηστών. Η ταξινόμηση των ευαίσθητων στοιχείων (όπως η επιχείρηση, η χρηματοδότηση, ιατρικός, το σ. ΙΙ, κ.λπ.) διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην προστασία πληροφοριών της οργάνωσης. Μπορεί να χρησιμεύσει ως μια υποδομή για:
Η βοήθεια ανταποκρίνεται στα πρότυπα ιδιωτικότητας στοιχείων και τις ρυθμιστικές απαιτήσεις συμμόρφωσης
Διάφορα συστήματα ασφάλειας, όπως ο έλεγχος (έλεγχος) και οι επιφυλακές για την ανώμαλη πρόσβαση στα ευαίσθητα στοιχεία
Είναι ευκολότερο να προσδιοριστεί η θέση των ευαίσθητων στοιχείων στην επιχείρηση, έτσι ώστε οι διοικητές μπορούν να λάβουν τα σωστά μέτρα για να προστατεύσουν τη βάση δεδομένων
Ο λογιστικός έλεγχος κεντρικών υπολογιστών SQL επιπλέον, ο λογιστικός έλεγχος διεύθυνε την εντατική επεξεργασία, που περιλαμβάνει στον τομέα κούτσουρων λογιστικού ελέγχου data_sensitivity_informationnew που περιέχει τα πραγματικά στοιχεία που επιστρέφονται από μια ταξινόμηση ευαισθησίας ερώτησης (ετικέτα). Δείτε για τις λεπτομέρειες και τα παραδείγματα. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Υψηλή διαθεσιμότητα
Κάθε τη χρήστης πρέπει να εκτελέσει έναν κοινό στόχο κατά ανάπτυξη του κεντρικού υπολογιστή SQL, ο οποίος πρόκειται να εξασφαλίσει ότι όλες οι αποστολή-κρίσιμες περιπτώσεις κεντρικών υπολογιστών SQL και οι βάσεις δεδομένων τους είναι εύκολα - διαθέσιμος όταν απαιτείται από την επιχείρηση και το τέλος - χρήστες. Η δυνατότητα χρησιμοποίησης είναι ένας βασικός στυλοβάτης της πλατφόρμας κεντρικών υπολογιστών SQL, και ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) εισάγει πολλές νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και αυξήσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις για να εξασφαλίσουν ότι τα περιβάλλοντα βάσεων δεδομένων τους είναι ιδιαίτερα διαθέσιμα.
Ομάδα διαθεσιμότητας
ΠΙΝΑΚΑΣ 12
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Μέχρι κεντρικός υπολογιστής το 2019 πέντε ο συγχρονισμένος αντιγράφων SQL (15.x) αύξησε το μέγιστο αριθμό συγχρονισμένων αντιγράφων από 3 στον κεντρικό υπολογιστή το 2017 SQL (14.x) σε 5. Μπορείτε να διαμορφώσετε 5 αντίγραφα αυτής της ομάδας για το αυτόματο failover σε αυτήν την ομάδα. Υπάρχει 1 αρχικό αντίγραφο και 4 συγχρονισμένα δευτεροβάθμια αντίγραφα.
Το δευτεροβάθμιο αντίγραφο στον αρχικό επαναπροσανατολισμό σύνδεσης αντιγράφων επιτρέπει στις συνδέσεις εφαρμογής πελατών για να κατευθυνθεί στο αρχικό αντίγραφο ανεξάρτητα από τον κεντρικό υπολογιστή στόχων που διευκρινίζεται στη σειρά σύνδεσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το δευτεροβάθμιο αντίγραφο στον αρχικό επαναπροσανατολισμό σύνδεσης αντιγράφου ανάγνωση-γραφής (ομάδα διαθεσιμότητας AlwaysOn).
HADR η δικαιοσύνη κάθε πελάτης διαβεβαίωσης λογισμικού του κεντρικού υπολογιστή SQL θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τρεις αυξήσεις σε οποιαδήποτε έκδοση του κεντρικού υπολογιστή SQL που η Microsoft υποστηρίζει ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ δείτε την ανακοίνωση εδώ.

αποκαταστήστε
ΠΙΝΑΚΑΣ 13
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Επιταχύνετε την αποκατάσταση βάσεων δεδομένων μειώνει το χρόνο αποκατάστασης μετά από να ξαναξεκινήσει ή να κυλήσει πίσω τις μακροπρόθεσμες συναλλαγές με την επιτάχυνση της αποκατάστασης βάσεων δεδομένων (ADR). Δείτε την επιτάχυνση της αποκατάστασης βάσεων δεδομένων.

Λειτουργία Resumable
ΠΙΝΑΚΑΣ 14
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η σε απευθείας σύνδεση συγκεντρωμένες παραγωγή και η αναγέννηση δεικτών αποθήκευσης στηλών βλέπουν να εκτελέσουν τις διαδικασίες δεικτών on-line.
Η σε απευθείας σύνδεση παραγωγή δεικτών αποθήκευσης σειρών Resumable βλέπει να εκτελέσει τις διαδικασίες δεικτών on-line.
Η μικρή διακοπή και επαναλαμβάνει την αρχική ανίχνευση της διαφανούς κρυπτογράφησης στοιχείων (TDE) βλέπει τη διαφανή ανίχνευση-μικρή διακοπή κρυπτογράφησης στοιχείων (TDE) και επαναλαμβάνει.

Επιλογή πλατφορμών
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) στηρίζεται στις καινοτομίες που εισήχθησαν ήδη στον κεντρικό υπολογιστή το 2017 SQL (14.x), με σκοπό να επιτρέψει σε σας για να τρέξει τον κεντρικό υπολογιστή SQL στην πλατφόρμα της επιλογής σας και να κερδίσει τα περισσότερες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και υψηλότερη ασφάλεια.
Linux
ΠΙΝΑΚΑΣ 15
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η υποστήριξη αντιγράφων βλέπει την αντένσταση κεντρικών υπολογιστών SQL σε Linux.
Διανεμημένος συντονιστής συναλλαγής υποστηρίξεων ο η Microsoft (MSDTC) βλέπει πώς να διαμορφώσει MSDTC σε Linux.
Οι προμηθευτές ΑΓΓΕΛΙΩΝ τρίτων υποστηρίξεων OpenLDAP παρακαλώ αναφέρονται στο σεμινάριο: Χρησιμοποίηση της ενεργού επικύρωσης καταλόγου με τον κεντρικό υπολογιστή SQL σε Linux.
Οι μαθαίνοντας υπηρεσίες μηχανών σε Linux βλέπουν την εγκατάσταση των μαθαίνοντας υπηρεσιών μηχανών κεντρικών υπολογιστών SQL (Python και Ρ) σε Linux.
Οι βελτιώσεις TempDB από προεπιλογή, μια νέα εγκατάσταση του κεντρικού υπολογιστή SQL σε Linux θα δημιουργήσουν τα πολλαπλάσια αρχεία στοιχείων TempDB (μέχρι 8 αρχεία στοιχείων) βασισμένα στον αριθμό λογικών πυρήνων. Αυτό δεν ισχύει για επιτόπου δευτερεύουσα έκδοση ή σημαντικές βελτιώσεις έκδοσης. Το μέγεθος κάθε αρχείου TempDB είναι 8 ΜΒ, και το μέγεθος αυτόματος-αύξησης είναι 64 ΜΒ. Αυτή η συμπεριφορά είναι παρόμοια με την εγκατάσταση κεντρικών υπολογιστών προεπιλογής SQL στα παράθυρα.
Το PolyBase σε Linux βλέπει την εγκατάσταση PolyBase σε Linux για τους συνδετήρες μη-Hadoop. Δείτε τη χαρτογράφηση τύπων PolyBase.

Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 υποστήριξης SQL συλλογής δεδομένων αλλαγής (CDC) (15.x) σε Linux υποστηρίζει τώρα τη συλλογή δεδομένων αλλαγής (CDC).

εμπορευματοκιβώτιο
Ο ευκολότερος τρόπος να αρχίσει τον κεντρικό υπολογιστή SQL είναι να χρησιμοποιηθούν τα εμπορευματοκιβώτια. Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 SQL (15.x) στηρίζεται στις καινοτομίες που εισάγονται στις προηγούμενες εκδόσεις και σχεδιάζεται για να επιτρέψει σε σας για να επεκτείνει τα εμπορευματοκιβώτια κεντρικών υπολογιστών SQL στις νέες πλατφόρμες κατά τρόπο ασφαλέστερο και να κερδίσει περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.
ΠΙΝΑΚΑΣ 16
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Το ληξιαρχείο εμπορευματοκιβωτίων της Microsoft το ληξιαρχείο εμπορευματοκιβωτίων της Microsoft αντικαθιστά τώρα Docker την πλήμνη με τις νέες επίσημες εικόνες εμπορευματοκιβωτίων της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού υπολογιστή το 2019 SQL (15.x).
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 εμπορευματοκιβωτίων SQL μη-ρίζας (15.x) εισάγει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν τα ασφαλέστερα εμπορευματοκιβώτια με να αρχίσει τη διαδικασία κεντρικών υπολογιστών SQL ως χρήστη μη-ρίζας από προεπιλογή. Δείτε τα χτίζοντας και τρέχοντας εμπορευματοκιβώτια κεντρικών υπολογιστών SQL ως χρήστης μη-ρίζας.
Το Red Hat πιστοποίησε την εικόνα εμπορευματοκιβωτίων που αρχίζει με τον κεντρικό υπολογιστή το 2019 SQL (15.x), μπορείτε να τρέξετε τα εμπορευματοκιβώτια κεντρικών υπολογιστών SQL στη Red Hat Enterprise Linux.
Ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 υποστήριξης SQL εκμάθησης PolyBase και μηχανών (15.x) εισάγει τους νέους τρόπους να χρησιμοποιηθούν τα εμπορευματοκιβώτια κεντρικών υπολογιστών SQL, όπως οι μαθαίνοντας υπηρεσίες μηχανών και PolyBase. Ελέγξτε έξω μερικά παραδείγματα στον κεντρικό υπολογιστή SQL στην αποθήκη GitHub εμπορευματοκιβωτίων.

Επιλογές εγκατάστασης
ΠΙΝΑΚΑΣ 17
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Οι νέες θέτοντας επιλογές μνήμης θέτουν «ελάχιστη μνήμη κεντρικών υπολογιστών (ΜΒ)» και τις διαμορφώσεις κεντρικών υπολογιστών «μέγιστης μνήμης κεντρικών υπολογιστών (ΜΒ)» κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Δείτε «διαμόρφωση μηχανών βάσεων δεδομένων - τη σελίδα μνήμης», καθώς επίσης και από την υπαγόρευση εντολής για να εγκαταστήσετε τον κεντρικό υπολογιστή SQL μέσα, και τις παραμέτρους. Η συνιστώμενη αξία ακολουθεί τις οδηγίες διαμόρφωσης μνήμης στις επιλογές διαμόρφωσης μνήμης κεντρικών υπολογιστών. USESQLRECOMMENDEDMEMORYLIMITSSQLMINMEMORYSQLMAXMEMORY
Νέα οργάνωση επιλογών παραλληλισμού θέτοντας η διαμόρφωση κεντρικών υπολογιστών «μέγιστου παραλληλισμού» κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε «διαμόρφωση μηχανών βάσεων δεδομένων - τη σελίδα MaxDOP», και εγκαταστήστε τον κεντρικό υπολογιστή SQL από μια υπαγόρευση εντολής στις παραμέτρους. Η προκαθορισμένη αξία ακολουθεί τις μέγιστες οδηγίες παραλληλισμού στην επιλογή «μέγιστος παραλληλισμός» διαμόρφωσης κεντρικών υπολογιστών διαμόρφωσης. SQLMAXDOP
Κεντρικός υπολογιστής/αδειών βασικής θέτοντας θερμ. προειδοποίησης προϊόντων εάν ένας επιχειρηματικός κεντρικός υπολογιστής/ένα κλειδί προϊόντων αδειών θερμ. εισάγεται, και υπάρχουν περισσότεροι από 20 φυσικοί πυρήνες στον υπολογιστή, ή 40 λογικοί πυρήνες όταν επιτρέπεται, μια προειδοποίηση θα επιδειχθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων. Ο χρήστης μπορεί ακόμα να επιβεβαιώσει το όριο και να συνεχίσει, ή να εισαγάγει ένα κλειδί αδειών που υποστηρίζει το μέγιστο αριθμό επεξεργαστών στο λειτουργικό σύστημα.

Μαθαίνοντας υπηρεσία μηχανών κεντρικών υπολογιστών SQL
ΠΙΝΑΚΑΣ 18
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η χώρισμα-βασισμένη στο διαμόρφωση αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει sp_execute_external_scriptnew τις παραμέτρους για να επεξεργαστεί ένα εξωτερικό χειρόγραφο για κάθε χώρισμα στοιχείων. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα υποστηρίζει τα πολλαπλάσια μικρά πρότυπα κατάρτισης (ένα πρότυπο ανά χώρισμα στοιχείων) αντί ενός μεγάλου προτύπου. Δείτε τη δημιουργία ενός χώρισμα-βασισμένου στο προτύπου.
Η συστάδα Failover κεντρικών υπολογιστών παραθύρων η υψηλή διαθεσιμότητα των μαθαίνοντας υπηρεσιών μηχανών μπορεί να διαμορφωθεί σε μια συστάδα κεντρικών υπολογιστών παραθύρων failover.

Υπηρεσίες ανάλυσης κεντρικών υπολογιστών SQL
Αυτή η καταβολή εισάγει τα νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις βελτιώσεις για την απόδοση, τη διαχείριση των πόρων, και την υποστήριξη πελατών.
ΠΙΝΑΚΑΣ 19
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η ομάδα υπολογισμού στο συνοπτικό πρότυπο με την ομαδοποίηση των κοινών μετρικών εκφράσεων στα «υπολογισμένα στοιχεία», η ομάδα υπολογισμού μπορεί σημαντικά να μειώσει τον αριθμό περιττών μετρικών τιμών. Για να μάθετε περισσότεροι, δείτε την ομάδα υπολογισμού στο συνοπτικό πρότυπο.
Ο διαγώνιος σταυρός ερώτησης ερώτησης είναι μια διαμόρφωση επιτραπέζιων πρότυπη συστημάτων που μπορεί να βελτιώσει το χρόνο απόκρισης ερώτησης χρηστών κάτω από τον υψηλό συναγωνισμό. Για να μάθετε περισσότεροι, δείτε το σταυρό ερώτησης.
Η πολλαπλή σχέση σε συνοπτικές πρότυπες πολλαπλές σχέσεις επιτρέπεται μεταξύ των πινάκων, και οι στήλες και στους δύο πίνακες είναι μη-μοναδικές. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις σχέσεις στο επιτραπέζιο πρότυπο.
Οι τοποθετήσεις διοικητικής ιδιοκτησίας των πόρων αυτή η έκδοση περιλαμβάνουν τις νέες τοποθετήσεις μνήμης: Μνήμη QueryMemoryLimit για τη διαχείριση των πόρων, DbpropMsmdRequestMemoryLimit, και ερώτηση RowsetSerializationLimit OLAP. Για τις λεπτομέρειες, δείτε τις τοποθετήσεις μνήμης.
Η κρύπτη βισμουθίου δύναμης αναζωογονεί τις τοποθετήσεις ελέγχου που αυτή η απελευθέρωση εισάγει τις ιδιότητες ClientCacheRefreshPolicy, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα εναποθηκευμένα στοιχεία κεραμιδιών ταμπλό και στοιχεία οι εκθέσεις όταν φορτώνει αρχικά η υπηρεσία βισμουθίου δύναμης ζωντανό συνδέουν τις εκθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις γενικές ιδιότητες.
Σε απευθείας σύνδεση συνδέστε σε απευθείας σύνδεση συνδέει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγχρονίσει τα τοπικά διαβασμένα αντίγραφα σε ένα κλίμακα-έξω περιβάλλον. Για να μάθετε περισσότεροι, δείτε τη σε απευθείας σύνδεση σύνδεση.

Υπηρεσίες ολοκλήρωσης κεντρικών υπολογιστών SQL
Αυτή η έκδοση εισάγει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βελτιώνουν τις διαδικασίες αρχείων.
ΠΙΝΑΚΑΣ 20
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Οι εύκαμπτοι στόχοι αρχείων εκτελούν τις διαδικασίες αρχείων στο τοπικό σύστημα αρχείων, την κυανή αποθήκευση σταγόνων, και την κυανή αποθήκευση Gen2 λιμνών στοιχείων. Εύκαμπτοι στόχοι αρχείων άποψης.
Η εύκαμπτοι πηγή και ο στόχος αρχείων διαβάζουν και γράφουν τα στοιχεία στην κυανή αποθήκευση και την κυανή αποθήκευση Gen2 σταγόνων λιμνών στοιχείων. Δείτε την εύκαμπτη πηγή αρχείων και τον εύκαμπτο στόχο αρχείων.
Κύριες υπηρεσίες δεδομένων κεντρικών υπολογιστών SQL
ΠΙΝΑΚΑΣ 21
Νέες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λεπτομέρειες αναπροσαρμογών
Η υποστήριξη για την κυανή βάση δεδομένων SQL διαχειρίστηκε τις κύριες υπηρεσίες δεδομένων οικοδεσποτών βάσεων δεδομένων περίπτωσης στη διοικούμενη περίπτωση. Δείτε την κύριες εγκατάσταση και τη διαμόρφωση υπηρεσιών δεδομένων.
Το νέο HTML ελέγχει τον έλεγχο HTML αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα τμήματα Silverlight. Οι εξαρτήσεις Silverlight έχουν αφαιρεθεί.

Κεντρικός υπολογιστής SQL που εκθέτει τις υπηρεσίες
Αυτή η έκδοση του κεντρικού υπολογιστή SQL που εκθέτει την υποστήριξη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων υπηρεσιών για τις κυανές διοικούμενες SQL περιπτώσεις, τα σύνολα στοιχείων ασφαλίστρου βισμουθίου δύναμης, την ενισχυμένη δυνατότητα πρόσβασης, το κυανό ενεργό πληρεξούσιο εφαρμογής καταλόγου, και τη διαφανή κρυπτογράφηση βάσεων δεδομένων. Θα ενημερώσει επίσης τον οικοδόμο εκθέσεων της Microsoft. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τι είναι νέος στον κεντρικό υπολογιστή SQL εκθέτοντας τις υπηρεσίες.

ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 0ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 1ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 2

Εισαγωγή επιχείρησης
Η Co. ηλεκτρονικού εμπορίου Maike Shenzhen, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2016, είναι ένας χρησιμοποιημένος λιανοπωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου υλικό και λογισμικό υπολογιστών. Το παραδοσιακό επιχειρησιακό πρότυπό μας είναι βασισμένο στην ποιότητα, τη δυνατότητα προσέγγισης, και την εμπειρία χρηστών. Σαν βιομηχανικό ηγέτη στο λογισμικό και τεχνολογία λιανική, η ικανοποίηση πελατών είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα. Ο ενοποιημένος στόχος μας στο πρωταρχικό λογισμικό είναι να παραδώσουμε μια καθολική λύση για τις ανάγκες λογισμικού και υλικού του όλου πελάτη μας, διατηρώντας τις χαμηλότερες τιμές της βιομηχανίας.
ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 3
ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 4
ΒΑΣΙΚΌΣ ΚΏΔΙΚΑΣ cOem κεντρικών υπολογιστών 2019 STD SQL με το αρχικό λειτουργικό σύστημα της Microsoft 5

Οι υπηρεσίες & η δύναμή μας

1, αποκρίνεται εγκαίρως
Θα αποκριθούμε στις ειδήσεις σας για να εξασφαλίσουμε εγκαίρως ότι οι ερωτήσεις σας θα απαντηθούν εγκαίρως.
2, έγκαιρη παράδοση
Μετά από την πληρωμή, θα εγγυηθούμε στην έγκαιρη χρήση το φτηνότερο καθώς επίσης και ασφαλή και γρήγορο τρόπο για όλη τη συσκευασία σας. Για τα κλειδιά, θα σας στείλουμε σε με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Alibaba.
3, τεχνικές υπηρεσίες μεταπωλήσεων
Στην πιό πρόσφατη διαδικασία χρήσης και εγκαταστάσεων του προϊόντος, η άδεια θα συνδεθεί με devices.you σας μπορεί να μας έρθει σε επαφή με, θα ελευθερώσουμε την υποστήριξη τεχνολογίας με τη διαδικασία εγκαταστάσεων, να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται από το προϊόν, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις τεχνικές υπηρεσίες μεταπωλήσεων.
4, προσαρμοσμένος διαθέσιμος
Για τη συσκευασία, η προσαρμοσμένη απαίτηση είναι διαθέσιμη, OEM&ODM είναι ευπρόσδεκτο.
5, έκπτωση στο διανομέα
Ειδικές έκπτωση και προστασία της περιοχής πωλήσεων που παρέχονται στο διανομέα μας.
υπηρεσίες 6,24 ωρών
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο/κινητός/τι είναι app που όλες είναι 24 ώρες διαθέσιμες δεδομένου ότι χρειάζεστε.
Skype: ζήστε: .cid.12af4cd0de86b250
FAQ
Q: Πώς μπορώ να πάρω την τιμή;
Α: Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας (εκτός από το Σαββατοκύριακο και τις διακοπές), η περισσότερη ποσότητα, ο καλύτερος
τιμή. Η μικρή λιανική διαταγή είναι διαθέσιμη.
Q: Μπορώ να αγοράσω τα δείγματα τοποθετώντας τις διαταγές;
Α: Τα Yes.Please αισθάνονται ελεύθερα να μας έρθουν σε επαφή με.
Q: όροι πληρωμής;
Α: T/T, Δυτική Ένωση, εμπορική διαβεβαίωση alibaba. μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο.
Q: Ποια είναι η μέθοδος και η χρονική ανοχή ναυτιλίας;
Α: Μαζική διαταγή: Είχαμε αρκετό απόθεμα, έτσι 1-3 ημέρες εργασίας μετά από την πληρωμή.
σταλμένος θαλασσίως, αεροπορικώς ή από σαφή (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX και ect). Παρακαλώ επιβεβαιώστε με μας πρίν τοποθετεί τις διαταγές

 

Στοιχεία επικοινωνίας
June

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591