products

Αρχικός επαγγελματίας του Microsoft Office συν το σύστημα Operarting του 2013

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Γραφείο 2013 υπέρ συν το κλειδί
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $23
Συσκευασία λεπτομέρειες: Στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000PCS/DAY
Λεπτομερής ενημέρωση
Μάρκα: Microsoft Όνομα προϊόντων: Γραφείο 2013 υπέρ συν το κλειδί
Σύστημα: παράθυρα 10 Λέξη κλειδί: Γραφείο 2013 PP
Έκδοση: γραφείο 2013 ΥΠΕΡ ΣΥΝ το κλειδί Κοστούμι για: PC
Συμπερίληψη: Κλειδί Μέσα ενεργοποίησης: On-line
Αριθμό μοντέλου: Γραφείο 2013 PP Τύπος: γραφείο 2013 κλειδί προϊόντων PP
Υψηλό φως:

Επαγγελματίας του Microsoft Office συν το 2013

,

Επαγγελματίας γραφείων 2013 κρατών μελών συν

,

Επαγγελματίας γραφείων παραθύρων συν το 2013


Περιγραφή προϊόντων

Υπέρ επαγγελματίας γραφείων 2013 λογισμικού της Microsoft της Microsoft αρχικός συν το σύστημα Operarting

 

Κυριώτερα σημεία προϊόντων

  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft PowerPoint 2013
  • Microsoft Outlook 2013
  • Microsoft OneNote 2013
  • Χορηγημένος άδεια για το σπίτι και την εμπορική χρήση
  • Για τα παράθυρα ένα

 

Περίπου επαγγελματίας γραφείων 2013

Το βήμα στη νέα ηλικία του γραφείου με αυτόν τον ψηφιακό μεταφορτώνει του επαγγελματία του Microsoft Office περιέχοντας τις 2013 εκδόσεις του αγαπημένου λογισμικού παραγωγικότητάς σας. Το αναβαθμισμένο Word, το Excel, το PowerPoint, η προοπτική, η πρόσβαση, ο εκδότης και OneNote έχουν ενισχυθεί σκεπτικά με τα νέα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα λείο, σύγχρονο βλέμμα.

Η πρόσβαση είναι ένας μούστος για καθέναν που πρέπει να είναι σε θέση να αποθηκεύσει, να ψάξει, να διαχειριστεί και να αναλύσει τα στοιχεία σε μια απλουστευμένη διεπαφή. Η λέξη, το Excel, και το PowerPoint έχουν όμορφο έναν ανανεωμένο που επιτρέπει σε σας για να μείνει στην εργασία σας με μηές αποσπάσεις της προσοχής.

Αυτή η λίστα είναι για μια μόνιμη άδεια του επαγγελματία το 2013 του Microsoft Office για τα παράθυρα. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλη τη διάρκεια ζωής του PC σας και εκεί σπάνιος ποτέ οποιαδήποτε δίδακτρα συνδρομής. Η θέλησή σας έχει πρόσβαση στο ουσιαστικό λογισμικό παραγωγικότητας που πρέπει να δημιουργήσετε τα υλικά μάρκετινγκ, να αναλύσετε τους πόρους χρηματοδότησης, να χτίσετε μια βάση δεδομένων και να οργανώσετε τη πληροφορία πελάτη. Επειδή αυτό το λογισμικό πωλείται με μια μόνιμη άδεια, θα έχετε πάντα πρόσβαση στα προγράμματα στην ακολουθία χωρίς ανησυχία για τις ανανεώσεις, τις συνδρομές ή άλλες δαπάνες.

 

Ο επαγγελματίας γραφείων συν το 2013 τώρα περιλαμβάνει Lync και InfoPath

Ο επαγγελματίας του Microsoft Office συσκευασίας γραφείων συν το 2013 περιέχει τα τυποποιημένα προγράμματα Word, για την επεξεργασία κειμένου, το Excel για τον υπολογισμό με λογιστικό φύλλο (spreadsheet), και το PowerPoint για να δημιουργήσει τις παρουσιάσεις, καθώς επίσης και το εικονικό σημειωματάριο OneNote. Επιπλέον, η προοπτική, για να κατορθώσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τους διορισμούς, πρόσβαση, για να δημιουργηθούν και να ρυθμιστούν οι βάσεις δεδομένων, και τον εκδότη, για να δημιουργήσει τα σχέδια, είναι μέρος του πακέτο προγραμμάτων Office. Αυτές οι εφαρμογές απαιτούνται κυρίως για τους επαγγελματικούς χρήστες στο εταιρικό περιβάλλον. Δεδομένου ότι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό έχει τον επαγγελματία το 2013 του Microsoft Office συν τις εφαρμογές Lync και InfoPath.Ο επαγγελματίας το 2013 του Microsoft Office σύννεφο-επιτρέπεται επίσης για τις επιχειρήσεις που εκτιμούν την κινητικότητα ή στηρίζονται στη συνεργασία. Με τη διάσωση και τη διανομή των προγραμμάτων στο σύννεφο, οι υπάλληλοι μπορούν να απασχοληθούν στον τρόπο που είναι καλύτερος για τους, εάν αυτός είναι στο γραφείο ή μακρινά στο σπίτι. Το περιβάλλον σύννεφων επιτρέπει σε σας για να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας και οι προσωπικές τοποθετήσεις πηγαίνουν από ουσιαστικά οποιαδήποτε θέση με μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για τους χρόνους όταν η συνεργασία είναι βασική, ο επαγγελματίας το 2013 του Microsoft Office επίσης έρχεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο, και τις τηλεοπτικές ικανότητες σύσκεψης. Η βελτιστοποιημένη ακολουθία λογισμικού περιλαμβάνει όλα σημερινοί επαγγελματίες πρέπει να κάνει επιχειρήσεις αποτελεσματικά.

Αρχικός επαγγελματίας του Microsoft Office συν το σύστημα Operarting του 2013 0Αρχικός επαγγελματίας του Microsoft Office συν το σύστημα Operarting του 2013 1

Ηλεκτρονική διανομή λογισμικού (ESD)
Η καλή ηλεκτρονική διανομή λογισμικού περιλαμβάνει όχι μόνο την παράδοση του λογισμικού στους χρήστες στα συστήματα και τα δίκτυα, αλλά και τους διαχειριζόμενους σύνθετους στόχους και την προσφορά της προσαρμοσμένης διαβούλευσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Όλες τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και οι λειτουργίες είναι εύκολα - διαθέσιμος στους πελάτες μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά από την αγορά.
Υπάρχουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής διανομής λογισμικού. Έναντι της διανομής λογισμικού στα φυσικά μέσα, το κόστος της ηλεκτρονικής διανομής λογισμικού είναι πολύ λιγότερος. Δίπλα στον ευνοϊκό για το περιβάλλον παράγοντα, υπάρχει επίσης λιγότερος χρόνος που περιλαμβάνεται σε σχέση με τη διαταγή και την παράδοση του λογισμικού.
Τι είναι πρότυπα κεντρικών υπολογιστών παραθύρων;
Τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών παραθύρων είναι ένα λειτουργικό σύστημα κεντρικών υπολογιστών που επιτρέπει σε έναν υπολογιστή για να χειριστεί τους ρόλους δικτύων όπως ο κεντρικός υπολογιστής τυπωμένων υλών, ο ελεγκτής περιοχών, ο κεντρικός υπολογιστής δικτύου, και ο διακομιστής αρχείων. … Η τυποποιημένη έκδοση σχεδιάζεται για τις μικρομεσαίες οργανώσεις με τα φυσικά ή ελαφριά virtualised περιβάλλοντα κεντρικών υπολογιστών.
Πρότυπα κεντρικών υπολογιστών 2019 παραθύρων
Τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2019 παραθύρων είναι ο διάδοχος στο δημοφιλή κεντρικό υπολογιστή το 2016 παραθύρων λειτουργικών συστημάτων που είναι κατάλληλα για τα περισσότερα σενάρια υποδομής και επίσης για τους φόρτους εργασίας όπως ο κεντρικός υπολογιστής ή η Microsoft SharePoint της Microsoft SQL. Παρέχει τα αποδοτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα προστασίας απειλής που υπερβαίνουν την προστασία του κεντρικού υπολογιστή το 2016 παραθύρων. Τα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας (VM) έχουν αναπτυχθεί για να προστατεύσουν τις ευαίσθητες εφαρμογές. Το Linux VM τώρα επίσης υποστηρίζεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
June

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617634776672

WhatsApp : +447828792591